نوشته شده توسط : boudika

خبرگزاری فرانسه از 'قصر گاندولفو' در ایتالیا گزارش داد كه رهبر كاتولیك های جهان در سخنان خود ابراز امیدواری كرد كه روحیه بازیهای بین المللی مشوق صلح در جهان باشد.

'بندیكت شانزدهم' خطاب به هواداران خود در محل اقامت خود در نزدیكی رم گفت: دعا می كنیم كه با اراده خداوند بازیهای لندن یك تجربه واقعی برادری بین مردمان جهان باشد.

پاپ 85 ساله تصریح كرد كه دعای او این است كه 'در چارچوب روح آتش بس المپیك، حسن نیت برخاسته از این رویداد ورزشی بین المللی مثمر ثمر بوده و به ارتقاء صلح و آشتی در سراسر جهان بیانجامد.'

رهبر كاتولیك های جهان برای شركت كنندگان بازیهای المپیك لندن خواستار 'رحمت بی شمار خداوند قادر متعال'شد.

وی یادآور شد كه به سبب ماهیت جهانی این رویداد 'كلیسای كاتولیك' با نگاه ویژه 'همراه با دلسوزی و توجه' به این بازی ها دارد.

بازیهای المپیك لندن از جمعه آینده آغاز و 12 اوت (22 مرداد) پایان می یابد.

مترجمام**1533**2047**



:: برچسب‌ها: رنگ , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

غلامرضا امینی روز یكشنبه پس از انتصاب به سمت سرپرست دبیری فدراسیون قایقرانی به ایرنا افزود: یكی از دلایل مهم قبول این مسوولیت ادامه دادن برنامه هایی است كه در گذشته تدوین شده اند.

وی گفت: برنامه جامع 20 ساله فدراسیون قایقرانی ، ایران را جزء سه تیم برتر قاره آسیا خواهد كرد ، همانگونه كه ما با اجرای برنامه 5 ساله اول كه یك سال آن هنوز باقی است، در رشته كایاك به جمع سه تیم برتر قاره آسیا رسیدیم.

امینی گفت: با اجرای برنامه 5 ساله دوم قایقرانی ایران در هر دو رشته آبهای آرام و رویینگ در سطح جهان جزء فینالیست های ' آ ' خواهد بود.

سرپرست دبیری فدراسیون قایقرانی گفت: فدراسیون قایقرانی ایران از نیروهای متخصص بخصوص در رشته آبهای آرام برخوردار است و در قسمت تجهیزات نیز شرایط بسیار خوبی داریم و با برخورداری از ورزشكاران مستعد خواهیم توانست به قله قایقرانی آسیا برسیم .

وی درمورد تغییرو تحولات اخیر درفدراسیون قایقرانی گفت:اگر ریشه قوی باشد، تعییر مدیریت چندان تاثیر گذار نیست و افرادی كه درقایقرانی سالها خاك خورده و زحمت كشیده اند باید نسبت به این تغییرات حساس نبوده و تلاش كنند كه چرخ های قایقرانی از حركت باز نایستد.

امینی در مورد حضور رییس سابق فدراسیون قایقرانی در بازیهای المپیك لندن گفت: براساس تصمیم وزارت ورزش و جوانان مقرر شده است كه روسای سابق فدراسیون قایقرانی و تیراندازی با كمان با كاروان اعزامی به المپیك بروند و ما هم از این شرایط استقبال می كنیم .

وی گفت: احمد دنیامالی نماینده قاره آسیا است و فدراسیون با وی باید تعامل داشته باشد .

سرپرست دبیری فدراسیون قایقرانی خاطرنشان كرد كه افرادی مانند علی قلمسیاه كه دبیركلی كنفدراسیون قایقرانی آسیا رابرعهده دارد و احمددنیامالی كه نماینده قاره ای قایقرانی است از سرمایه های ورزش ایران هستند.

امینی درپایان اظهار امیدواری كرد كه با همكاری و همیاری تمامی دست اندركاران، ورزش ایران بتواند جایگاهی مناسب در شان نظام جمهوری اسلامی در سطح جهان داشته باشد .

غلامرضا امینی از سال 1383 به عنوان نائب رئیس و از سال 1388 تا اوایل سال 1390 به عنوان دبیر فدراسیون قایقرانی مشغول فعالیت بود.

امینی امروز(یكشنبه ) از سوی سیدمحمد شروین اسبقیان سرپرست فدراسیون قایقرانی به عنوان مشاور عالی و سرپرست دبیری فدراسیون قایقرانی منصوب شد.

ورزشی ** 1587 **1590



:: برچسب‌ها: فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، 'محمدرضا میرتاج الدینی' با اشاره به طرح مباحثی درخصوص اصلاح قانون انتخابات تصریح كرد: دولت نهاد اصلی حاكمیت در امور اجرایی و تمشیت كار هر كشور است هر گونه تضعیف آن تضعیف نظام جمهوری اسلامی است.

میرتاج الدینی ادامه داد: هر گونه تضعیف دولت تضعیف نظام جمهوری اسلامی به شمار می رود كه بر خلاف سیره امام خمینی و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده و این سخن فارغ از آن است كه كدام جریان سیاسی داخل نظام اسلامی دولت را در دست داشته باشد.

متن كامل یادداشت معاون رییس جمهوری در اجرای قانون اساسی كه در پایگاه اطلاع رسانی دولت درج شده ، به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اصلاح قانون انتخابات بار دیگر از سوی برخی رجال سیاسی و رسمی مطرح گردیده است هر چند این موضوع جدیدی نیست وقانون انتخابات بارها در طول سی سال گذشته دستخوش حك و اصلاح بودجه است لكن این دفعه انگشت اشاره موضوع بسیار مهمی را نشانه رفته است و آن تغییر نهاد برگزار كننده انتخابات است.

اصل موضوع یعنی اصلاح قانون انتخابات و تدوین مجدد قانون جامع انتخابات مسئله غیر قابل انكار است لكن تا شرایط مناسب و آسیب شناس لازم و تدوین چارچوب و اصول راهبردی و سیاستهای كلان آن انجام نپذیرد و تا نگاه‌ها از بخشی نگری و جزئی و مقطعی و گروهی به نگاه كلان و رعایت مصالح نظام جمهوری اسلامی تغییر پیدا نكند،‌ معلوم نیست اصلاح قانون انتخابات سیر تكاملی و ارتقائی را خواهد پیمود و بسا مشكلات جدیدی بر آن افزوده شود.

این موضوع نیاز به مباحث كارشناسی و حقوقی فراوانی دارد كه به فرصت دیگر موكول می كنیم در این فرصت نظر به اهمیت موضوع به مسئله اصلی یعنی نهاد برگزار كننده انتخابات كه مورد تشكیك عده ای قرار گرفته است اشاره می كنم برخی با اشاره به اصل 99 قانون اساسی تغییر نهاد برگزار كننده از دولت به نهاد دیگری را محكوم دانسته اند چرا كه در این اصل كه امر نظارت را بر عهده شورای محترم نگهبان گذاشته است اجرای انتخابات را مسكوت گذاشته است و چنین برداشت نموده اندكه با قانون عادی می توان اجرای انتخابات را به نهاد دیگری واگذار كرد.

صاحبان چنین ایده ای از هر جریان سیاسی باشند هر چند جریان اصلاح طلب و روزنامه های آنها از طرح آن استقبال كرده و به انحاء مختلف به انعكاس آن مبادرت نموده اند، نباید از یك حقیقت غافل شوند. شاكله قانون اساسی وظایف قوای سه گانه و نهاد مختلف را تعیین كرده است عدول از آن ، انحراف از مسیر مستقیم و عدول از روح قانون اساسی محسوب می گردد.

دولت نهاد اصلی حاكمیت در امور اجرایی و تمشیت كار هر كشور است هر گونه تضعیف آن تضعیف نظام جمهوری اسلامی است كه بر خلاف سیره امام خمینی و رهبر معظم انقلاب اسلامی است و این سخن فارغ از آن است كه كدام جریان سیاسی داخل نظام اسلامی دولت را در دست داشته باشد.

علاوه بر اصول متعدد قانون اساسی كه بدان اشاره خواهم كرد و اعمال قوه مجریه را جزء در مواردی كه مستقیماً بر عهده ولایت است در اختیار دولت قرار داده است ، توجه همه سیاسیون و دلسوزان انقلاب اسلامی را به نكته مهم جلب می نمایم.

دولت و قوه مجریه كه امور اجرایی كشور را از طریق رییس جمهور و وزراء انجام می دهند، اولی ترین نهاد برای اجرای انتخابات است و نزدیكترین و مناسبترین نهاد به اصول قانون اساسی و دفاع از حقوق مردم در مشاركت سیاسی و اعمال حق تعیین سرنوشت سیاسی خود می باشد.

زیرا دولت تنها نهادی است كه هم تنفیذ ولایت مطلقه و هم رای مستقیم و غیر مستقیم مردم را بهمراه دارد.

اولا رییس جمهور بعنوان نماینده ملت با رای مستقیم مردم انتخاب و حداقل پنجاه در صد آراء شركت كنندگان را باید به خود اختصاص دهد و معمولا روسای جمهور چه در مرحله اول یا در مرحله دوم با آراء بالایی انتخاب شده اند و بیشترین مشاركت سیاسی مردم در انتخابات ریاست جمهوری است و این در مقایسه با مجلس شورای اسلامی كه حداقل نصاب 25% آراء شركت كنندگان است تفاوت فاحش و معناداری دارد.

بنابراین اجرای انتخابات توسط دولت فی الواقع توسط نماینده مستقیم مردم انجام می پذیرد ثانیاً دولت در نظام جمهوری اسلامی كه در رأس آن رییس جمهور قرار دارد با تنفیذ ولایت مطلقه فقیه مشروعیت پیدا كرده و امور كشور را بدست می گیرد و این جنبه انتخاب مردم و تنقیذ ولایت از اختصاصیات و ویژگی های دولت در نظام سیاسی جمهوری اسلامی است و منحصر به فرد هم می باشد.

ثالثاً وزراء از جمله وزیر كشور كه مجریان امور هستند با انتخاب رییس جمهور و رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی كه منتخبان ملت هستند كارها را بدست گرفته اندو هر گونه نظارت در ادامه فعالیت و مدیریت آنها وجود دارد.

حال اگر چنین مجموعه ای از برگزاری انتخابات كنار گذاشته شود كدام مجموعه یا نهاد دیگری می تواند جایگزین آن شود.

اگر شورای محترم نگهبان مورد نظر باشد كه رسالت اصلی آن نظارت بر انتخابات و جمع بین اجراء و نظارت ممكن نیست.

اگر قوه مقننه و مجلس شورای اسلامی بخواهد چنین مسئولیتی را بعهده بگیرد آنهم با اصول مختلف قانون اساسی كه وظایف مجلس شورای اسلامی را تعیین كرده است مخالفت دارد و مجلس نمی تواند در امور اجرایی دخالت كند.

قوه قضائیه هم كه منصوب رهبری و ولایت هستند حوزه كاری آن در قانون اساسی تعریف و احصاء گردیده است.

در این صورت تنها فرصت برای طرح بعضی ایده ها می رسد كه زمزمه آن در گذشته نیز گاهی شنیده شده است نهاد یا كمیسیون مستقل انتخابات ، یا مجموعه احزاب سیاسی و یا .... چه جایگاهی می توانند در امر انتخابات داشته باشد اگر نهادی مثل دولت كه نهاد حاكمیت بودجه و مورد تأیید و تنفیذ ولایت و انتخابات مستقیم مردم و رأی اعتماد مجلس هست مورد اعتماد انتخابات نباشد چگونه می توان به نهاد دیگری اعتماد كرد. آیا این چوب حراج به اعتماد مردم به نظام و حاكمیت نیست!

به نظر حقیر طرح این موضوع از اصول قانون اساسی عدول از سیره امام خمینی و رهبری معظم انقلاب است.

از سوی دیگر اینكه در اصل 99 قانون اساسی یا اصول دیگر سخنی از اجرای انتخابات نیامده است بدلیل شدت وضوح آن است و باصطلاح امری روشن بوده و مفروغ عنه تلقی شده است والا حتما خبرگان قانون اساسی بدان تصریح می‌كردند.

وانگهی در اصول مختلف قانون اساسی، امور اجرائی كشور به عهده دولت گذاشته شده است و كدام كار اجرایی مهم تر و تعیین كننده تر از انتخابات در مسائل سیاسی كشور می باشد.

در اصل 2 قانون اساسی كه وظایف دولت جمهوری اسلامی را می‌شمارد بند 8 ،'مشاركت عامه مردم در تعیین سرنوشت سیاسی، اقتصادی اجتماعی و فرهنگی خویش' ذكر می‌نماید.

اغلب بندهای 16گانه این اصل مربوط به امور اجرائی و وظایف دولت بطور اخص یعنی رییس جمهور و وزراء است و برداشت غیر از آن نیاز به دلیل دارد.

در اصل 57، قوای حاكم در جمهوری اسلامی را سه قوه تعیین می‌نماید كه زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت بر طبق اصول قانون اساسی عمل می‌نمایند و مستقل از یكدیگرند.

و در اصل 60 اعمال قوه مجریه جز در اموری كه در این قانون مستقیما بر عهده رهبری گذارده شده از طریق رییس جمهور و وزراء است.

و بی شك اجرای انتخابات از مصادیق روشن امور اجرایی است كه از طریق قوه مجریه باید اعمال گردد.

نكته دیگری كه قابل توجه است در نظام جمهوری اسلامی شیوه انتخابات و نظارت بر آن از اتقان واستحكام بی نظیری برخوردار است ،سازو كار نظارت در نظام انتخاباتی ما بالاترین و قوی ترین نظارت است كه توسط شورای نگهبان (كه 6 تن از آنها از فقهای عدول و منصوب ولایت و 6 حقوقدان كه مورد انتخاب مجلس شورای اسلامی یعنی انتخاب غیر مستقیم مردم است )انجام می گیرد.

و نظارت آنها بر همه شئون انتخابات حتی زمان انتخابات را شامل می شود و بدون تایید آنها نه انتخاباتی شكل میگیرد و نه به سرانجام می رسد .

علاوه بر آن انتخابات در جمهوری اسلامی از مردمی ترین انتخابات در میان كشورها است كه از طریق هیئت اجرائی ها و هیئت نظارت ها كه عموما از آحاد مردم وغیر دولتی هستند انجام می گیرد زمزمه گرفتن برگزاری انتخابات از دست دولت ،شائبه های بی اعتمادی به دولت و در نتیجه به نظام جمهوری اسلامی را دامن می زند و تلویحا سخن كسانی كه در فتنه 88 لغزیدند و چنگ به چهره پاك ونورانی جمهوری اسلامی انداختند و در جبهه نفاق و استكبار و دشمنان جمهوری اسلامی قرار گرفتند زنده می كند و این ظلم آشكار به جمهوری اسلامی است كه بارها از سوی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در باره آن هشدار داده شده است .

نكته پایانی در این بخش توجه به این نكته است اساسی و سازوكار اصلی انتخابات آنچنان محكم ومتقن است كه هر دولتی واز هر جریان سیاسی هم بر سركار باشد نمی تواند در جریان كلی انتخابات نقش تعیین كننده ای داشته باشد و این مردم هستند كه حرف آخر را در انتخابات می‌زنند نمونه اش را در تاریخ انتخابات بعد از انقلاب اسلامی بارها شاهد بوده ایم انتخابات دولت هشتم كه بخش قابل توجهی از برگزار كننده آن با رییس جمهور منتخب همسو و موافق نبوده اند یا انتخابات مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم كه در دولت اصلاحات انجام گرفت و مواضع سیاسی متضاد داشتند.

همچنین انتخابات مجلس هشتم و نهم كه در این دولت انجام گرفته است و مواضع این دو مجلس در مقابل دولت امری روشن است.

حال معلوم نیست طرح كنندگان چنین موضوعی چه ایده‌ای را در خلوت ذهنشان می‌پرورانند ولی به شخصیت های انقلابی و دلسوز یادآور می‌شوم كه طوری نباشد كه غافلانه در میدان دگراندیشان بازی كنیم كه این نشستن بر شاخه و بن بریدن است.

سیام **1708 1418



:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

بیشتر روزنامه های صبح یکشنبه به مساله انتخابات آینده ریاست جمهوری توجه نشان داده اند.

در حالی که روزنامه کیهان در عنوان اول خود از قول رهبر جمهوری اسلامی نوشته است «هزاران مسلمان در میانمار قتل عام می شوند مدعیان حقوق بشر لب تر نمی کنند» روزنامه های شرق و دو روزنامه اقتصادی به ادامه بحران در بازار ارز پرداخته اند.

روزنامه شرق با اشاره به این که «تغییر پی‌درپی قوانین، دادوستد را سخت کرد» تیتر زده است «تب بخشنامه‌ها در بازار ارز» و روزنامه دنیای اقتصاد با اشاره به این خبر که «کالاهای سرمایه‌ای دلار ارزان‌تر از نرخ بازار می‌گیرند» در تیتر اول خود با یک علامت سوال احتیاطی نوشته «نرخ سوم برای دلار؟».

روزنامه های نزدیک به اصلاح طلبان و میانه‌روها به گمانه زنی و جستجو در باره شرایط انتخابات ریاست جمهوری پرداخته اند. روزنامه اعتماد در عنوان اول خود نوشته «انسجام رقیبان یا اختلاف رفیقان» اصولگرایان از چه می هراسند؟ و روزنامه مردم سالاری از قول عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در باره انتخابات نوشته: «این بار نوبت اطلاح‌طلبان است» و روزنامه ابتکار با اشاره به مطرح بودن بحث تغییر قانون انتخابات در مجمع تشخیص؛ در عنوان اول نوشته «انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با کدام قانون برگزار می‌شود؟»

روزنامه آرمان روابط عمومی با اشاره به این که «اسحاق جهانگیری نامزدی‌اش در انتخابات یازدهم را رد نکرد» در عنوان اول خود نوشته «اصولگرایان، سردرگم حضور اصلاح‌طلبان».

باز هم گره زدن ایران به سوریه

روزنامه کیهان یادداشتی دارد با عنوان «نوستالژی تاریخی یا هراس از قدرت مقاومت».

حسام الدین برومند در این یادداشت می نویسد «در یکسال و نیم گذشته بارها و به دفعات جنجال سازی های پیاپی از سوی آمریکایی ها و چند کشور غربی علیه جبهه مقاومت بخصوص ایران و سوریه در فازهای مختلف پیش کشیده شده است.»

سرمقاله نویس کیهان می نویسد«طی روزهای اخیر نیز در ابعاد مختلفی شیپور فشارها علیه ایران و سوریه نواخته شده است. اما، هدف گذاری این فشارها که به موازات یکدیگر در دو سو علیه ایران و سوریه دنبال می شود کجاست؟ خطای محاسبات پیرامون موضوع ایران و سوریه در کجاست؟ و بالاخره این سؤال کلیدی مطرح است که آیا آمریکا و غرب در مسابقه راهبردی علیه سوریه با تاثیرگذاری بر ایران به خط پایان می رسند؟»

برای کشته شدگان برمه

روزنامه مردم سالاری یادداشتی دارد با عنوان «انصاف زیر خط مرگ» که علی ودایع آن را نوشته است.

آقای ودایع می نویسد «‌تفاوتی میان قربانیان فیلم بتمن و مسلمانان برمه یا غیر نظامیان سوریه نیست. هر ثانیه بر وسعت خون‌هایی که زمین را سرخ می‌کنند افزوده می‌شود، اما رسانه‌ها بدون در نظر گرفتن رسالت انسان دوستی و بی‌طرفی به همراه حکومت‌ها، تروریست‌ها را به دو نوع خوب و بد تقسیم می‌کنند.»

یادداشت نویس مردم سالاری می نویسد «اگر قتل مردم کلورادو در سینما باعث اندوه و تاسف می‌شود، قتل عام هزاران مسلمان در میانمار هم باید واکنش‌های انسانی در پی داشته باشد».

این طرح را اجرا نکنید

روزنامه شرق یادداشتی دارد با عنوان «اصرار غیر کارشناسی بر «۳-۳-۶»؟».

علی‌محمد نمازی نماینده سابق مجلس این یادداشت است. آقای نمازی اعتبار علمی نظام جدید آموزشی را رد کرده و در رد آن می نویسد «برای اکثر کارشناسان عرصه تعلیم و تربیت، هدف از این تغییر ساختار روشن نیست. علاوه بر آن: اولا چرا بدون اجرای آزمایشی در یک محدوده کوچک، اصرار دارند که سراسری اجرا کنند؟ و دوم آن که محتوای کتب و برنامه درسی سال ششم چیست؟»

آقای نمازی همچنین می نویسد «قبل از آنکه رخدادی غیرقابل جبران رخ دهد پیشنهاد می‌شود که اجرای این طرح یک سال به تاخیر بیفتد تا دولت جدید درباره آن تصمیم‌گیری کند.»

دولت تورم ساز

روزنامه دنیای اقتصاد یادداشتی دارد با عنوان دلایل پنجگانه تورم در ایران که حجت قندی اقتصاددان ایرانی آن را نوشته است.

آقای قندی می نویسد «تورم بار دیگر در صدر اخبار مربوط به اقتصاد ایران قرار دارد. برای درمان درد تورم در ایران مهم است که این پدیده به درستی و به دور از نگاه سیاسی تحلیل شود.»

«اگر تورم مزمن و رقم تورم بالا است در آن صورت منشا تورم چیزی جز سیاست پولی انبساطی نیست. به عبارت دیگر کسی در بانک مرکزی انگشتش را روی ماشین چاپ پول گذاشته و یادش رفته انگشتش را بردارد. (توجه کنید که سیاست انبساط پولی لزوما به معنای چاپ فیزیکی پول نیست. در اینجا از عبارت چاپ پول به این دلیل استفاده می‌کنم که قابل حس‌تر است)».

آقای قندی می نویسد «در کشورهایی که سیاست پولی مستقل دارند، این بانک‌های مرکزی‌اند که مسوول تورم (یا کنترل آن) شناخته می‌شوند. در ایران اما سیاست پولی از سیاست مالی جدا نیست. بنابراین با اطمینان می‌توان گفت که مسوول اصلی تورم مزمن در اقتصاد ایران بی‌انضباطی در سیاست مالی و بودجه‌ریزی دولت‌های گذشته و حال بوده است و لاغیر.»

آقای قندی همچنین می نویسد «نه دلال‌ها و واسطه‌ها، نه واردکنندگان و تولیدکنندگان و نه آن مافیای بی‌نام، بلکه این سیاست‌های اقتصادی دولت است که تورم را در درازمدت ایجاد می‌کند.»

لطفا به بازار مسکن دست نزنید

روزنامه شرق یادداشتی دارد با عنوان «اقتصاد مستغلات نیازمند پوست‌اندازی»به قلم حسین عبده‌تبریزی، رییس پیشین بورس تهران. آقای عبده تبریزی می نویسد «در هفته‌های اخیر بحث از طرح وضع مالیات برای خانه‌های خالی توسط برخی از نمایندگان مجلس و وزارت اقتصاد مطرح شده است: طرحی غیراقتصادی، غیراجرایی و در تناقض با بسیاری از قوانین و از جمله قانون پایه‌ای چون قانون مدنی؛ طرحی که در صورت تصویب عمدتا به زیان مستاجران خواهد بود و حجم عرضه را کاهش خواهد داد.»

این صاحب نظر اقتصاد همچنین می نویسد «شگفت است به‌رغم وجود انبوهی از شواهد نظری و عملی و به‌ویژه تجربه دهه ۶۰ کشور خودمان، باز هم کسانی هستند که طرح‌هایی از این دست ارایه می‌دهند و بی‌توجه به بدیهیات علم اقتصاد، ریسک‌های آزمون فرضیه‌های غیرکارشناسی خود را روی مردم ایران تحمیل می‌کنند.»

آقای عبده تبریزی همچنین می نویسد «بازار زمین و ساختمان یکی از ناکارآمدترین بازارهای کشور است. برخلاف نظمی که اکنون به‌طور نسبی در حوزه بازار سرمایه کشور برقرار شده است به‌نظر می‌رسد نظارت بر مستغلات به‌طور کلی در کشور مغفول مانده است.»



:: برچسب‌ها: دریا , عکس , لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika


:: برچسب‌ها: هندوستان , نیویورک , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا از بیروت، وجود تمامی این مشكلات، سبب نمی شود كه لبنانی ها حلول ماه مبارك رمضان را جشن نگیرند و به آداب و رسوم ویژه این ماه پایبند نباشند.

جالب آنكه تركیب همزیستی مسیحیان و مسلمان در لبنان بویژه بیروت جلوه بسیار زیبایی به این ماه مبارك می دهد تا آنجا كه از آن به عنوان ماه خوشی و شادی یاد می كنند و حتی مسیحیان در مناطق مشترك با مسلمانان، بعضا اقدام به برپایی سفره های افطار برای هموطنان خود می كنند.

ماه رمضان در لبنان با انجام آداب دینی، اجتماعی، فرهنگی مختلفی در طوایف و مناطق مختلف، ویژگی های خاصی داشته و تاریخ برخی از این سنت ها و آیین ها به صدها سال گذشته باز می گردد.

به طور مثال ماه مبارك رمضان در شمال لبنان، دارای عادات خاصی است؛ همزمان با حلول ماه مبارك، گروهی از فرقه صوفیه با حضور در خیابان های این شهر، به خواندن تواشیح و شعرهایی در مدح رمضان می پردازند و مردم را برای روزه گرفتن آماده می كند.

رمضان در لبنان با استقبال پرشور مردم و دولت روبرو می شود و همزمان با شروع این ماه، ارتش سه گلوله توپ به هوا شلیك می كند تا مردم را از شروع ماه مبارك آگاه كند؛ این رسم دیرینه مدتها است كه در شهرهای بیروت، بعلبك، صیدا و صور اجرا می شود.

حزب الله نیز به مناسبت فرارسیدن ماه مبارك رمضان، دوره های تلاوت و آموزش قرآن كریم را در حسینیه ها، و مساجد مناطق مسلمان نشین لبنان ترتیب می دهد و مردم روزه دار با شركت در این جلسات ضمن استفاده از فضای معنوی در مسابقاتی كه به این مناسبت ترتیب داده می شود، شركت می كنند.

اكثر مردم مسلمان لبنان تا پاسی از شب را در مساجد و حسینیه های محله های خود با عبادت و خواندن ادعیه های مختلف سپری می كنند.

مؤسسات دینی و مذهبی و نیز اغلب مؤسسات خیریه تابع طوایف مختلف لبنان، نیز اقدام به اطعام فقرا و نیازمندان كشور می كنند.

این مراسم با شركت شخصیت های سیاسی، اجتماعی و افراد خیر برگزار می شود.

آداب و رسوم ماه رمضان نزد مردم لبنان از تنوع و ویژگی خاصی برخوردار است.

مردم لبنان از دوره‌های قدیم عادت دارند كه پیش از آغاز این ماه، آخرین روز از ماه شعبان را به خروج از منزل و گذراندن آن در دل طبیعت اختصاص دهند.

این سنت از دوره‌های قدیم به 'استبانه' یا 'سیبانه' مشهور شده و به معنای انتظار برای مشاهده هلال ماه رمضان است.

چنانچه افرادی كه مورد وثوق دیگران هستند؛ ماه را ببینند به دادگاه شرعی می‌روند تا درباره رویت هلال ماه شهادت دهند و اگر مفتی لبنان و قاضیان شرع از درستی شهادت آنان مطمئن شوند، دستور اعلام آغاز ماه رمضان و شلیك گلوله توپ مخصوص را صادر می‌كنند.

امروزه هدف از استبانه به معنای اصلی آن یعنی انتظار مشاهده ماه در برخی مناطق لبنان، ضعیف و تنها به تفریح منحصر شده و برخی از مردم، آخرین یكشنبه پیش از ماه رمضان را به این تفریح می‌پردازند.

البته این پدیده هنوز در نزد برخی‌ها از اهمیت برخوردار است و برخی مراجع دینی نیز پیش از ماه رمضان، از مردم می‌خواهند كه در صورت مشاهده هلال ماه، به مراكز شرعی مراجعه كنند.

عادت شلیك گلوله توپ از دوره‌های قدیم در لبنان رواج داشته و در برخی مراحل تاریخی، در بعضی مناطق از جمله بیروت به خاطر وقوع جنگ‌های مختلف نادیده گرفته شده و تنها در برخی مناطق از جمله طرابلس ادامه یافته است.

اما اكنون چند سالی است این سنت احیا شده و ارتش لبنان امسال نیز اعلام كرد در نخستین روز از ماه مبارك رمضان و عید فطر سه گلوله توپ و به هنگام وقت افطار و امساك در سحر نیز یك گلوله شلیك خواهد شد.

گفته می‌شود، این سنت را عثمانی‌ها در لبنان و برخی مناطق اسلامی پایه گذاشتند؛ سپس در سایر مناطق عمومیت یافت.

یكی دیگر از سنت‌های موجود در لبنان در ماه رمضان، بیدار كردن مردم برای خوردن سحری توسط

افرادی است كه به آنان 'مسحراتی' گفته می‌شود.

مسحراتی‌ها امسال هم كار خود را از بامداد امروز آغاز كردند به طوری كه در ساعات‎2تا ‎ 3نیمه شب، در كوچه‌ها و خیابانهای شهر دور می‌زنند و بر طبل می‌كوبند و شعر می‌خوانند.

مسحراتی كه لباس محلی بر تن دارد، می‌خواند: 'یا نایم وحد الدایم، یا نایم وحدالله' یعنی 'ای خفته! برخیز و خداوند باقی را عبادت كن' و ای خفته برخیز و خدای را عبادت كن، 'قوموا علی سحوركن،' یعنی 'برخیزید و سحری بخورید، رمضان به دیدار شما آمده است'.

در لحظه افطار، خیابان‌های شهر تقریبا خالی می‌شود و صدای خودروها نیز شنیده نمی‌شود، اما این امر تنها یك تا دو ساعت پس از افطار ادامه دارد و پس از آن، رفت و آمدها از سر گرفته می‌شود و تا سحر ادامه می‌یابد.

بر اساس اصول فقهی، لحظه افطار در غروب و امساك در سحر، در نزد شیعیان و اهل سنت لبنان متفاوت است و شیعیان، دقایقی دیرتر از اهل سنت افطار می‌كنند، از این رو،خانواده‌ها، شبكه‌های تلویزیونی و رادیویی مورد نظر خود را برای شنیدن صدای اذان براساس عقیده‌شان، انتخاب می‌كنند.

برخی مردم لبنان كه بیشتر طرفدار اعتدال هستند، معتقدند كه با شنیدن اولین اذان می‌توانند افطار كنند، از این رو با شنیدن صدای اذان از مسجد محله خود، افطار می‌كنند.

در خانواده‌هایی كه اعضای آن از دو مذهب شیعه و اهل سنت هستند - این چنین خانواده‌هایی در لبنان كم

نیستند - نیز به عقاید یكدیگر احترام می‌گذارند و معمولا منتظر می‌مانند تا با هم افطار كنند.

لبنانی‌ها، خرما را 'آقای سفره' می‌نامند و با آن افطار می‌كنند و پس از آن، سوپ را كه 'شوربا' نامیده می‌شود و بسیار متنوع است، میل می‌كنند تا گلویی تازه كرده و معده را برای پذیرش غذا آماده كنند.

سفره لبنانی‌ها كه از متنوع‌ترین سفره‌های جهان بشمار می‌رود، در ماه رمضان، تنوع بیشتری به خود می‌گیرد.

مردم لبنان علاقه ویژه‌ای به پر بودن سفره، تنوع و زیبایی آن دارند، انواع پیش غذاها همچون تبوله، فتوش، سالاد كلم، روكا، حمص، متبل، كبه، دلمه برگ مو، انواع سمبوسه، عرایس، فته، جایگاه ویژه‌ای در سفره لبنانی‌ها دارد.

مردم لبنان، به انواع نوشیدنی‌ها نیز علاقه خاصی دارند، خرنوب، سوس، جلاب، آب تمرهندی و لواشك از جمله نوشیدنی‌هایی است كه بویژه در ماه رمضان، فراوان یافت می‌شود.

انواع كبابها، بره و مرغ شكم پر، مغربیه، ملوخیه، صیادیه ماهی و سایر غذاهای دریایی از جمله غذاهای پرطرفدار در لبنان است.

شیرینی‌های لبنانی نیز دارای تنوع بسیاری است و پس از جمع شدن سفره افطار، برروی میز قرار می‌گیرد، مشبك، قطایف، كنافه، كلاج، شعیبیات، المفروكه و قاروطیه از جمله شیرینی‌های لبنانی پرطرفدار در ماه رمضان است.

كشیدن قلیان نیز كه از جمله تفنن‌های بسیاری از مردم لبنان است، جایگاه خاصی درشب نشینی‌های ماه رمضان دراین كشور دارد.

به هنگام سحر، مردم لبنان تمایل به غذاهای سبك دارند و انواع 'منقوش' را كه با خمیر و پنیر آماده می‌شود، همراه با زیتون و ماست چكیده، میل می‌كنند.

شب نشینی یا 'سهره' سنت پابرجای همه خانواده‌های لبنانی و در همه مواقع سال است كه در ماه رمضان، رنگ تازه و مختلفی به خود می‌گیرد و به چندین شكل انجام می‌شود.

برخی مردم علاقه دارند، شب‌های رمضان را در خانه خود بگذرانند و تا دیر وقت به خواندن قرآن، ذكر حدیث و تماشای برنامه‌های تلویزیونی بسیار متنوع شبكه‌های تلویزیونی بپردازند و بسیاری از آنان به ختم قرآن در ماه رمضان موسوم به 'ختمه

:: برچسب‌ها: اسکاتلند , واشنگتن , دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 163

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های خبری یونان ، بیل كلینتون رئیس جمهوری پیشین آمریكا روز یكشنبه با حضور در كاخ نخست وزیری یونان با ' اندنیس ساماراس' نخست وزیر این كشور دیدار و گفت و گو كرد.

نخست وزیر یونان دراین دیدار با اشاره به مشكلات اقتصادی كشورش گفت: دولت یونان تمام توان خود را برای حل مشكل اقتصادی و برون رفت كشور از اوضاع بحرانی به كار خواهد گرفت.

نخست وزیر یونان در این دیدار با اشاره به طرح ها و اصلاحات اقتصادی دولت گفت: دولت یونان مصمم به اجرای برنامه ها و اصلاحات اساسی در كشور برای برون رفت از مشكلات اقتصادی می باشد، تا زمینه را برای رشد و توسعه اقتصادی مجدد یونان فراهم آورد.

ساماراس اوضاع اقتصادی كشورش را وخیم توصیف كرد و گفت: مدت 5 سال است كه ركود بازار و اقتصاد را داشته ایم، ولی مصمم هستیم كه این مرحله را با تلاش و جدیت خاصی پشت سر بگذاریم و راه توسعه و جلب سرمایه گذاران خارجی را در كشور هموار كنیم.

بیل كلینتون در این دیدار ضمن تبریك به مناسبت تشكیل دولت ائتلافی نجات ملی در یونان با حمایت سه حزب دمكراسی نوین، سوسیالیست پاسوك و حزب چپ دمكراتیك ، گفت: این اقدام كار بسیار خوب و پسندیده ای بود، زیرا در شرایط سخت باید همه انسان ها و احزاب یك كشور با هم همكاری نمایند.

وی در این دیدار همچنین گفت: یونان دارای منابع غنی و ثروتمندی است و وی برای كمك اقتصادی به این كشور و جلب سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در یونان تلاش خواهد كرد.

رئیس جمهوری پیشین آمریكا روز یكشنبه همچنین با ' دیمتریس اوراموپولوس' وزیر امور خارجه،' یانیس استورناراس' وزیر اقتصاد و دارایی و ' كستیس خجی داكیس' وزیر توسعه یونان دیدار و در مورد نحوه حل مشكلات اقتصاد یونان و مسایل مورد علاقه طرفین بحث و تبادل نظر كرد.

در همین حال قرار است رئیس جمهوری پیشین آمریكا در جمع اعضای انجمن شركت های آمریكایی و یونانی جهت تشویق به سرمایه گذاری در یونان سخنرانی كند.

انجمن شركت های آمریكایی و یونانی به ریاست ' اندرئو لیمبرینی' در نظر دارد پس از انجام رایزنی های لازم، زمنیه سرمایه گذاری یكصد میلیون دلاری در یونان را فراهم آورد.

یونان دارای مشكلات اقتصادی جدی است و به همین دلیل تمام تلاش های خود را برای جلب سرمایه گذاری خارجی در این كشور به كار گرفته و قرار است تعداد زیادی از شركت های دولتی را به بخش خصوصی واگذار كند.

**2170** 1506



:: برچسب‌ها: درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

ایستادگی، پویایی، نشاط و سرزندگی همه و همه از ویژگی های پدرعلم جغرافیای نوین ایران و دانشمند برگزیده سال 2001 جهان در زمینه هواشناسی بود.

برای من خبرنگار كه در طول دوره خدمت خبرنگاری ام شاید افزون بر 10نوبت با استاد به بهانه های مختلف در بیرجند مصاحبه داشتم هنوز هم خاطرات نخستین برخوردم با این فرهیخته در ذهنم تداعی می كند.

این استاد در اوج فروتنی و خشوع تقاضای مصاحبه را قبول می كرد و در هنگام مصاحبه متذكر می شد كه همه امورات باید تنها برای رضای خدا باشد.

استاد 'محمد حسن گنجی' بعد از 100 سال زندگی پربار و با بركتش در یك شب تابستانی بر اثر زمین خوردن دچار خونریزی مغزی شد و فروغ زندگی اش پایان یافت اما پرتو علم و دانش و معرفتش اكنون در گیتی ماندگار و جهان گستر شده است.

از پروفسور محمد حسن گنجی تاكنون 12 كتاب به زبان فارسی، 14 كتاب به زبان انگلیسی و بیش از 100 مقاله در رشته جغرافیا و هواشناسی به جای مانده است.

او به مدت 37 سال در دانشگاه تهران به تدریس اشتغال داشت و نخستین كسی بود كه جغرافیای نوین را وارد دروس دانشگاهی كرد.

وی در بیست و یكم خرداد 1291 هجری شمسی در بیرجند به دنیا آمد و پس از پایان ‎تحصیلات مقدماتی در ‏مدرسه شوكتیه این شهر، وارد دارالمعلمین عالی تهران شد و در‎ ‎رشته تاریخ و جغرافیا درجه كارشناسی خود را اخذ كرد.

سپس به‎ ‎عنوان دانشجوی برگزیده به اروپا اعزام شد و در دانشگاه ویكتوریا منچستر انگلستان به تحصیل ادامه داد و در سال 1317، لیسانس تخصصی خود را در جغرافیا اخذ كرد.

وی بار دیگر در سال 1331، با استفاده از بورس تحصیلی عازم آمریكا شد و دكتری خود را در رشته جغرافیا، از دانشگاه كلارك دریافت كرد.

استاد ‏گنجی پس از بازگشت به ایران در دانشگاه تهران، مشغول به تدریس شد و با درجه استادی در سال 1358 بازنشسته شد، با این حال وی هیچ گاه دست از كار نكشید و از سال 1364 همكاری خود را با مركز دایره المعارف بزرگ اسلامی، آغاز كرد.

وی از سال 1370 به عنوان مشاور رئیس دانشكده علوم زمین با دانشگاه شهید بهشتی همكاری‏‎ ‎داشت.

وی علاوه بر مدیریت گروه جغرافیا، ‏ریاست دانشكده ادبیات و علوم انسانی و معاونت‎ ‎دانشگاه تهران، پیش از انقلاب اسلامی، ریاست اداره كل هواشناسی ایران و ریاست هواشناسی‎ ‎منطقه آسیا را نیز برعهده داشت و عضو كمیته ‏اجرایی سازمان هواشناسی جهان بود.

دكتر گنجی، در سال ۱۳۵۴ به عنوان استاد ممتاز دانشگاه تهران‎ انتخاب شد و در بیست و نهمین كنگره ‏اتحادیه بین المللی جغرافیایی در كره‎ ‎جنوبی در سال ۲۰۰۰ میلادی به عنوان یكی از ۱۵ جغرافیدان ‏برجسته جهان شناخته شد و‎ ‎سازمان هواشناسی جهانی، جایزه علمی سال ۲۰۰۱ خود را به وی اعطا ‏كرد.

از مربیان و استادان‎ ‎دكتر گنجی در دوران تحصیل می توان از میرزا احمد نراقی، شیخ ‏احمد سلیمانی‎ ‎نراقی، كلنل علینقی وزیری، مفیدالملك، سیدرضی حسین (ناظم هندی)، عباس اقبال‏‎ ‎آشتیانی، ‏ماژور مسعودخان كیهان، بدیع‌الزمان فروزانفر، سیدمحمدكاظم عصار، دكتر‎ صادق رضازاده شفق، ‏عبدالحسین شیبانی وحیدالملك، دكتر عیسا صدیق و دكتر اسدالله‎ ‎بیژن ‎نام برد.

استاد گنجی از سال 1368 تا 1372 مشاور رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح‎ بود و از سال 1373 نیز با سمت مشاور دانشكده علوم زمین‏‎ ‎دانشگاه شهید بهشتی در طراحی و ‏اجرای برنامه‌ها مشاركت داشته‌ است.

مدیر بنیاد نخبگان خراسان جنوبی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرگزاری از برگزاری مراسم استقبال، تشییع و به خاكسپاری پیكر استاد 'محمد حسن گنجی' صبح روز دوشنبه (دوم مردادماه جاری) در بیرجند خبر داد.

'سعید احمدی زاده' افزود: مراسم تشییع این استاد بزرگ و دانشمند جغرافیای ایران ساعت 9صبح فردا( دوشنبه ) از مسجد امام حسین(ع) بیرجند به سمت میدان قدس این شهر انجام و سپس به محل آرامگاه ابدی وی منتقل می شود.

وی اضافه كرد: پیام تسلیت رئیس جمهور و سایر مسئولان كشوری در مراسم تدفین پدر جغرافیا و هواشناسی ایران نیز قرائت می شود.

وی از حضور حدود 100 میهمان خارج از استان در مراسم تشییع پدر علم جغرافیای نوین ایران خبر داد و گفت: برای حضور در این مراسم قالیباف شهردار تهران ، جمعی از مسئولان سازمان هواشناسی كشور، اعضای فرهنگستان علوم، هیات رئیسه بنیاد جغرافیا و شاگردان دكتر گنجی و سایر شخصیت های علمی كشور نیز اعلام آمادگی كرده اند.

وی افزود: همچنین مراسم ترحیم پروفسور محمد حسن گنجی روز سه شنبه( سوم مردادماه جاری) از ساعت شش تا هفت بعد ظهر در مسجد امام حسین (ع) بیرجند برگزار می شود.

665/330



:: برچسب‌ها: خام , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

درویش از فیلمسازانی است كه از پس از انقلاب اسلامی و همراه با آغاز دوران دفاع مقدس گام به عرصه سینما گذاشت.

این كارگردان به همراه بسیاری از فیلمسازان نوپای دهه 60 و كارگردانان نسل انقلاب همچون ابراهیم حاتمی كیا، زنده یاد رسول ملاقلی پور، كمال تبریزی و مجید مجیدی كار خود را با ساخت فیلم از دوران دفاع مقدس آغاز كرد؛ هرچند كه وی در اصل و اساس فعالیت خود را از سال 1360 در صدا و سیما آغاز كرده و پس از سه سال تجربه اندوزی فیلمنامه قابل توجه فیلم 'كانی مانگا' را به رشته تحریر درآورد تا استعدادهای خود را در عرصه نویسندگی به تصویر كشد و در نهایت این فیلمنامه به كارگردانی زنده یاد سیف الله داد به یكی از تاثیرگذار ترین آثار دفاع مقدس تبدیل شد.

وی در دهه 60 علاوه بر نویسندگی در عرصه سینما به نویسندگی نمایشنامه نیز گرایش داشت تاجایی كه نمایشنامه 'حكایت اول – زنجیرهای ابریشمی' را در سال 1364 به رشته تحریر در آورد.

درویش در نخستین تجربه سینمایی خود، فیلم 'آخرین پرواز' را نویسندگی و كارگردانی كرد و این اثر به دلیل نگاه جدید به عرصه سینمای دفاع مقدس و روایتی نو از دشواری های خلبانان در این دوران با استقبال منتقدان و مخاطبان روبه رو شد.

این كارگردان پس از این اثر به سراغ فیلم 'ابلیس' رفت و این بار اثری را با درونمایه جاسوسی به تصویر كشید كه البته این فیلم نتوانست به موفقیت های فیلم آخرین پرواز دست یابد.

دهه 70 برای درویش با فیلم سینمایی 'كیمیا' معنا پیدا كرد. درویش در این اثر تصویری از یك اسیر را پس از دوران دفاع مقدس به تصویر كشید.

'كیمیا' پایه و اساس تولید فیلم های فاخر بعدی درویش شد تا جایی كه درویش پس از این فیلم، 'سرزمین خورشید'، 'متولد ماه مهر' و 'دوئل' را ساخت كه به عقیده كارشناسان این اثر سینمایی به عنوان برترین آثار سینمای ایران محسوب می شوند.

از نكات قابل توجه در كارنامه كاری درویش به عنوان فیلمساز، نگاه خاص وی به دوران دفاع مقدس است كه به نوعی در همه آثارش به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم دیده می شود.

درویش در عین حال در همه آثار خود از خلق قهرمان یا ضد قهرمان دوری كرده و در همه فیلم هایش چند شخصیت به موازات هم اتفاقی را رقم زده و یا در انجام یك حادثه بزرگ با یكدیگر همراه هستند.

از دیگر شاخص های این فیلمساز، ارایه قدرت در عرصه كارگردانی است؛ درویش بدون شك یكی از كارگردانان توانای سینمای ایران محسوب می شود. از ویژگی های این كارگردان سینما دوری از به تصویر كشیدن نماهای خاص و تقلید مدارانه است. درویش در تمام آثار خود از آزار مخاطب با استفاده از تصاویر بسته و باز ناهمگون در آثارش خودداری كرده و در عین سادگی، روایتی مشخص را برای مخاطب خود روایت می كند.

از دیگر ویژگی های او گزیده كاری است.درویش در طول 30 سال فعالیت هنری در عرصه سینما تاكنون 8 فیلم سینمایی را ساخته كه این امر نشان از تعمق و تامل این فیلمساز به كارنامه هنری و تولید آثار فاخر دارد.

درویش كه امروز وارد پنجاه و یكمین سال زندگی خود می شود فیلم 'روز رستاخیز' را آماده پخش دارد و این اثر سینمایی كه با بودجه بخش خصوصی تولید شده در سی و یكمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در می آید.

این فیلم نخستین تجربه تاریخی مذهبی درویش است وبا توجه به كارنامه درخشان این كارگردان،انتظار می رود وی در ارایه تصویری از زندگی حضرت ابوالفضل (ع) موفق عمل كند.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: نیکون , سیاتل , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا براساس اعلام روز یكشنبه پژوهشكده قرآن و عترت 'عبدالمجید طالب‌تاش' اظهار كرد: طرح فرهنگی 'رمضان؛ بهار قرآن' از 2 تا 16 مرداد‌ماه، در تمام واحدهای دانشگاه آزاد برگزار می‌شود كه درآن جلسه تفسیر قرآن برای كاركنان با محوریت تفسیر سوره مباركه نور نوشته حجت‌‌الاسلام 'محسن قرائتی' برپا خواهد شد و از تفسیر المیزان، مجمع البیان و تفسیر نمونه نیز در كلاس‌ها استفاده می‌شود.

طالب‌تاش زمان برپایی آزمون رمضان بهار قرآن را 17 مرداد ماه ذكر كرد و ادامه داد: این آزمون به صورت الكترونیكی از ساعت 12 تا 20 در پایگاه اطلاع‌رسانی بارگذاری می‌شود و هر شركت كننده 40 دقیقه فرصت دارد تا به 40 پرسش چهارگزینه‌ای پاسخ دهد.

وی بخش دیگری از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در ماه مبارك رمضان را حضور در نمایشگاه بین المللی قرآن برشمرد و اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در بخش دانشگاهی بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن كریم اقدام به راه‌اندازی سه غرفه امور هنری دانشجویان و استادان، غرفه واحدهای فعال و دیجیتال و غرفه ستادی كرده است.

طالب‌تاش از برگزاری هفت گفتمان قرآنی در غرفه ستادی، شش نشست آزاداندیشی و هفت نشست علمی و تخصصی در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: در غرفه امور هنری كارگاه نقاشی و خوشنویسی پس از افطار برپا و هنرمندان به ارائه كارهای هنری می‌پردازند.

وی از دیگر فعالیت‌های غرفه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه قرآن را ارائه محصولات فرهنگی دانشگاه‌ها، برپایی كارگاه سلامت پزشكی و توزیع دو ویژه نامه ماه رمضان دانست.

به گفته طالب‌تاش، برپایی محافل انس با قرآن كریم با حضور قاریان ممتاز دانشگاهی، برگزاری مسابقات فرهنگی، علمی و هنری همچون اذان، كتاب‌خوانی از آثار امام خمینی(ره)، استاد مطهری و همچنین برپایی نمایشگاه كتاب، محصولات قرآنی و فرهنگی و تالیفات اسلامی در دانشگاه‌ها را از جمله برنامه‌هایی معرفی كرد كه به معاونت فرهنگی دانشگاه‌های آزاد در سراسر كشور ابلاغ شده است.

وی به فعال‌سازی كانون‌های قرآن و عترت به منظور برگزاری مراسم ولادت امام حسن(ع)، شهادت حضرت علی(ع) و مراسم ویژه لیالی قدر اشاره كرد و گفت: برگزاری مسابقات ورزشی با عنوان جام رمضان، برگزاری نمادین جشن تكلیف برای فرزندان استادان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی كه برای اولین بار روزه می‌گیرند و اعتكاف در دهه سوم ماه رمضان از جمله برنامه‌هایی است كه از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برای هرچه بیشتر بهره‌مند شدن از فیوضات الهی در ماه مبارك رمضان در نظر گرفته شده است.

فراهنگ**1055**1588



:: برچسب‌ها: گل , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()