نوشته شده توسط : boudika
 شائول موفاز، رهبر حزب کادیما و بنیامین نتانیاهو

پیوستن کادیما به رهبری شائول موفاز به دولت ائتلافی، با شگفتی‌های بسیاری در اسرائیل و محافل خارجی رو به رو شد

منابع اسرائیلی از خروج حزب کادیما از دولت ائتلافی این کشور خبر داده‌اند.

منابع اسرائیلی گفته‌اند شائول موفاز، رهبر حزب کادیما در جمع اعضای حزبش از خروج کادیما از دولت ائتلافی اسرائیل خبر داده است.

این حزب که تا چندی پیش، اصلی ترین حزب مخالف دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در کنست (پارلمان) این کشور بود، در ماه مه به "بزرگ‌ترین" دولت ائتلافی در این کشور پیوست.

خروج این حزب از دولت بنیامین نتانیاهو، منجر به سقوط دولت او نخواهد شد.

دلیل اصلی برای این اقدام کادیما، عدم توافق این حزب با بنیامین نتانیاهو بر سر لغو قانون معافیت یهودیان افراطی و اسرائیلی‌های عرب تبار از خدمت اجباری است.

اختلاف نظر در کابینه ائتلافی هنگامی شکل گرفت که دیوان عالی اسرائیل رای به غیرقانونی بودن "قانون طال" داد که طبق آن طلاب علوم دینی یهودی، از انجام خدمت نظام وظیفه معاف می شدند.

مخالفان می‌گویند این قانون به منزله تبعیض در میان شهروندان اسرائیل است.

احزاب مذهبی تندرو در اسرائیل با لغو قانون مذکور مخالفند.

گفته می‌شد که یکی از شروط کادیما (بزرگ ترین حزب در کنست اسرائیل) برای ورود به کابینه ائتلافی، لغو قانون طال بوده است.

هنگامی که این حزب به دولت پیوست، شائول موفاز، سیاستمدار کهنه‌کار اسرائیلی که به تازگی جانشین زیپی لیونی، رهبر سابق این حزب شده بود، فعالیت خود را به عنوان معاون نخست وزیر در دولت جدید آغاز کرد.

پیوستن کادیما به دولت ائتلافی، با شگفتی‌های بسیاری در اسرائیل و محافل خارجی رو به رو شد.



:: برچسب‌ها: توکیو , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

مقام های روسی با تاكید بر موضع قاطع این كشور در حمایت از فرآیند اصلاحات سیاسی و مخالفت با هرگونه ماجراجویی نظامی در سوریه، عملا به غرب پیغام دادند كه اجازه تكرار ماجرای لیبی و یكه تازی را به غرب نخواهند داد.

محورهای مورد توجه رسانه هایی چون بی بی سی، العربیه، دوویچه وله، رادیو فرانسه و ریانووستی در مورد سفر عنان به مسكو بیشتر در مورد مواضع روسیه نسبت به سوریه و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد بوده است.

**موضع گیری روسیه در برابر حمایت از اسد

-------------------------------------------------

'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه در یك كنفرانس مطبوعاتی گفت: روسیه از 'بشار اسد' حمایت نمی كند و از هر حكومتی كه مردم انتخاب كنند، پشتیبانی خواهد كرد.

وی افزود: در ارتباط با مسایل جاری سوریه این نكته برای ما حایز اهمیت است كه هر كس قدرت یابد باید از طرف مردم انتخاب شود.

لاوروف با بیان اینكه در حل مسایل سوریه باید تمامیت ارضی و حق حاكمیت این كشور حفظ شود، اظهار داشت: همه مسایل باید توسط طرف های سوری حل و فصل شود.

العربیه به نقل از وزیر خارجه روسیه: بشار اسد رییس جمهور سوریه از قدرت كنار نخواهد رفت، بشار اسد از حمایت و پشتیبانی بخش بزرگی از مردم سوریه برخوردار است بنابراین نمی توند از قدرت كنار برود.

سایت العربیه: لاوروف از مخالفان رژیم سوریه خواست برای حل بحران جاری نماینده ای برای گفتگو با دولت سوریه تعیین كنند. وی تاكید كرد بشار اسد نماینده ای برای گفتگو با مخالفان تعیین كرد، اما آنها تاكنون هیچ گامی در این زمینه برنداشته اند.

بی بی سی به نقل از لاوروف:‌ روسیه از هیچ‌یك از طرف‌ها جانبداری نمی‌كند و به دنبال حفظ صلح در منطقه است. واقع‌بینانه نیست از روسیه انتظار داشت كه بشار اسد، رییس جمهور سوریه را به كناره‌گیری از قدرت ترغیب كند.

**واكنش روسیه نسبت به قطعنامه های جدید شورای امنیت

--------------------------------------------------------------------

ریانووستی در این باره نوشت كه در آستانه این مذاكرات یك سری از حملات تروریستی در سوریه انجام گرفته است و سبب شد، دو پیش نویس قطعنامه جدید در خصوص این كشور در شورای امنیت سازمان ملل متحد مورد بررسی قرار دارد. این رادیوی روسی تلویحا به برنامه ریزی برای انجام حملات تروریستی پیش از مذاكرات شورای امنیت و در جهت اعمال فشار بر مسكو اشاره كرد.

بی بی سی نیز گفت: 'سرگئی لاوروف' یك بار دیگر مخالفت روسیه را با قطعنامه‌ای كه به تازگی مورد بحث اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بوده است، اعلام كرد. براساس این قطعنامه، مدت ماموریت ناظران سازمان ملل متحد در سوریه افزایش می‌یابد، ولی موضوع تحریم دولت این كشور نیز مورد توجه بوده است.

بی بی سی ادامه داد: وزیر امور خارجه روسیه اقدامات كشورهای غربی برای ترغیب مسكو به موافقت با بررسی تحریم‌های احتمالی علیه سوریه در سازمان ملل متحد را نوعی 'اخاذی' توصیف كرده است.

دوویچه وله به نقل از رویترز گفت: 'سرگئی لاورف' بار دیگر با تشدید تحریم سوریه مخالفت كرد. وی با اشاره به بحث‌های جاری در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تصویب قطعنامه‌ای جدید گفت، كشورش قطعنامه‌ای كه شامل گسترش تحریم‌ها باشد را نمی‌پذیرد.

**حمایت روسیه از قطعنامه های ژنو

----------------------------------------

لاوروف روز گذشته پس از دیدار با كوفی عنان نماینده ویژه دبیركل سازمان ملل در مسكو در كنفرانس مطبوعاتی وزارت خارجه این كشور، گفت: در مساله سوریه از اسناد بین المللی مانند بیانیه نشست ژنو و قطعنامه های شورای امنیت حمایت می كنیم.

سایت ریانووستی به نقل از ‌'سرگی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه نوشت: مسكو وضع به وجود آمده در شورای امنیت سازمان ملل متحد در رابطه با بحث پیرامون مساله سوریه را بن بستی بی آینده نمی داند. 'به نظر ما، فرصت حصول توافق بر اساس توافق های حاصل در ژنو و در چهارچوب نكات مصرحه در اعلامیه ژنو نیز وجود دارد و ما به انجام این كار امیدوار هستیم'.

ریانووستی ادامه داد كه آمریكا، فرانسه، بریتانیا و آلمان پیش نویس قطعنامه ای را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارایه داده اند كه در آن برای قطع استفاده از سلاح های سنگین ده روز به مقامات سوریه وقت داده می شود. كشورهای عضو شورای امنیت قصد دارند در صورت عدم اجرای مطالبات این قطعنامه از سوی مقامات دمشق تحریم های گوناگون دیپلماتیك و اقتصادی از جمله تحریم های ذكر شده در فصل هفتم اساسنامه سازمان ملل متحد را علیه سوریه اعمال كنند كه اجرای تدابیر شدید اقتصادی و حتی توسل به زور علیه كشورهایی را در نظر می گیرد كه سیاست آنها صلح و امنیت بین المللی را به خطر اندازد.

**‌دلایل حمایت مسكو از دمشق از نگاه كارشناسان

---------------------------------------------------------

رادیو فرانسه با اشاره به اینكه 17000 نفر كشته، ادبیات تند پایتخت های غربی از جمله آمریكا و درخواست شخصیت ها و ارگان های بین‌المللی، هیچ كدام باعث نشده است كه روسیه دست از حمایت سوریه بردارد،‌ تنها دلیل حمایت از روسیه از سوریه را بندر طرطوس (تنها پایگاه دریایی روسیه در دریای مدیترانه) می داند. گویی نماد و سمبل اثرگذاری مسكو در این گوشته دنیا است.

رادیو فرانسه به نقل از برخی نظریه پردازان گفت: ‌نظریه ای در این رابطه به این نكته وزن بیشتری می دهد كه روسیه تمام تلاش خود را خواهد كرد تا اتفاقی كه در لیبی افتاد دیگر تكرار نشود و جای پای دیگری برای غرب در منطقه و در پشت درهای خود ایجاد نكند.

رادیو فرانسه به نقل از روزنامه واشنگتن پست گفت: وزیر امور خارجه روسیه به وضوح گفت، روسیه دیگر آنگونه كه در مورد لیبی سر كار گذاشته شد، توسط گروهی از كشورها به رهبری آمریكا كه از قطع نامه سازمان ملل سوء استفاده كردند سر كار نمی رود. آنها قطعنامه پرواز ممنوع را به یك كارزار بمباران تمام عیار و تغییر رژیم بدل كردند.

رادیو فرانسه به نقل از 'مروان كبلان' متخصص روابط بین الملل افزود: موضع مسكو در مورد اسد مبین این نكته است كه آنها در نظر دارند غرب را برای بی احترامی كه به روسیه پیرامون موضوع لیبی انجام دادند تنبیه كنند و دولت پوتین نیز از این مساله به این عنوان استفاده می كند كه او و دولتش همچنان یك قدرت كلیدی و تاثیرگذار در دنیا است.

رادیو فرانسه به نقل از بنیاد 'كست' یا همان بنیاد استراتژی و تكنولوژی در روسیه گفت:‌ روسیه منافع خاص چندان سیاسی و اقتصادی در حمایت این چنینی از رژیم بشار اسد ندارد، سیاسیت روسیه در قبال سوریه چیزی نیست جز تلاش كرملین برای از دست ندادن آخرین نشانه های كم رنگ از قدرت شوروی سابق در خاورمیانه.

این گزارش افزود: فروش تسلیحات روسیه به سوریه تنها 5 درصد از كل صادرات اسلحه روسیه است و بند طرطوس نیز چندان چیزی بیش از یك بندر تعمیرگاهی برای كشتی های عبوری از دریای سیاه نیست و این بدان معناست كه سیاست حمایت روسیه از سوریه مساله ای احساسی و روانی است تا سیاست واقع گرایانه.

این رسانه به اهمیت راهبردی سوریه برای روسیه و در خاورمیانه اشاره ای نكرد و كوشید تا اذهان را با ذكر آمار 5 درصدی فروش تسلیحات روسیه به دمشق از اصل موضوع منحرف كند.

پژوهش**1673**1732**9123



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

رسانه های خبری لحظاتی پیش با اعلام این مطلب افزود: حادثه روز سه شنبه در شهر 'البدرشین' نزدیك قاهره پایتخت مصر رخ داد.

رسانه های خبری توضیح بیشتری در باره جزئیات این حادثه منتشر نكرده اند.

**مترجمام**1480**1917



:: برچسب‌ها: زرد , دریا , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا براساس اعلام روز سه شنبه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در كمیسیون هنر و معماری شورا كه در جهت انتقال یافته‌های ارزشمند این نظام سنتی كه به‌صورت رابطه استاد و دانشگاهی ایجاد شده است، اعضا ‌مقرر كردند با استفاده از پیشكسوتان و استادان هنرهای اسلامی و ایرانی و همچنین حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه 'نگارستان هنرهای اسلامی و ایرانی' تاسیس شود.

همچنین در ادامه جلسه با توجه به تفاوت این دانشگاه با دانشگاه فعلی موجود در نظام آموزش عالی، مقرر شد با جمع‌آوری نظرات اساتید هنرهای سنتی و پیشكسوتان این حوزه سرفصل‌های دروس این دانشگاه برای تائید به وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری ارائه شود.

حاضران در جلسه كمیسیون هنر و معماری همچنین بر لزوم توجه به هنرهای اصیل ایرانی و اسلامی به‌عنوان حاملان فرهنگ و آداب و رسوم این مرز و بوم در مقابل هجوم فرهنگ بیگانه و تغییرات ایجاد شده بر اثر روند صنعتی شدن جامعه تاكید كردند.

فراهنگ**1055



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در اطلاعیه معاونت حقوقی ریاست جمهوری آمده است: از ابتدای سال1390 تا هفتم تیرماه 1391 رییس مجلس شورای اسلامی 990 مصوبه دولت را بررسی وعدم مغایرت آنها را با قوانین احراز وتایید كرده است.

توجه به این نكته ضروری است كه هر یك از مصوبات مورد تایید مشتمل بر یك یا چندین بند است. براین اساس تعداد احكام تایید شده چندین برابر رقم یاد شده (990 مصوبه) است.

در اطلاعیه معاوت حقوقی ریاست جمهوری تاكید شده است: با توجه به اینكه اخبار مربوط به مغایرت مصوبات دولت با قوانین به طور گسترده در رسانه‌ها منعكس می‌شود اما اخبار مربوط به تایید مصوبات دولت اعلام نمی‌شود، مستندات آن جهت رویت به شرح زیر اعلام می‌شود:

ردیف شماره‌نامه تاریخ‌مصوبات تاییدشده

1 16615 ه/ب 07/04/1391 104

2 77921ه/ب 27/02/1390 267

3 51240ه/ب 17/08/1390 270

4 31438ه/ب 18/05/1390 37

5 31410ه/ب 18/05/1390 54

6 15943ه/ب 18/03/1390 258

جمع كل مصوبات تایید شده 990

سیام*2023* 1418



:: برچسب‌ها: نیویورک , غذا , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، رضایی رییس كنفرانش علمی جنبش غیر متعهدها امروز (سه‌شنبه) در افتتاحیه این كنفرانس هم چنین گفت: جنبش عدم تعهد به عنوان یك تشكل مهم بین‌المللی و تاثیرگذار بر روند تحولات جهان، از ابتدای تشكیل در سال 1961 با هدف پایان دادن به دوران استعمار و اعلام مخالفت با پذیرش سلطه قدرت‌های بزرگ شروع به كار كرده است.

وی ادامه داد: این اتحادیه با همراهی و كمك آراء و مواضع كشورهای در حال توسعه، در راستای استقلال سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و بهبود مناسبات بین‌المللی به فعالیت پرداخته و اكنون این جنبش متشكل از 120 كشور به عنوان عضو اصلی، 17 كشور ناظر و 10 سازمان و تشكل فرامنطقه‌ای، دومین سازمان بزرگ و تاثیرگذار بین‌المللی پس از سازمان ملل متحد شناخته می‌شود.

وی با بیان اینكه جنبش غیر متعهدها در ابتدا توسط تعدادی از كشورها كه عضو دو بلوك شرق و غرب نبودند، آغاز به كار كرد، تصریح كرد: در واقع آنچه این كشورها را به هم نزدیك می‌كرد، برخلاف اعضای دو بلوك شرق و غرب، نه وحدت نظامی و همبستگی سیاسی و اقتصادی، بلكه ایستادگی در برابر نفوذ قدرت های بزرگ بود كه استقلال آنها را تهدید می كرد.

وی افزود: به عبارت دیگر عوامل گرد هم آورنده آنها بر اساس نفی قدرت های سلطه جویی بود كه وضع آسیب پذیر هر یك از آنها را تهدید می كرد.

رییس مركز پژوهش و اسناد ریاست جمهوری گفت: این نهضت بدون آنكه درصدد ایجاد بلوك جدیدی باشد، كوشیده است تا از طریق همفكری و تبادل نظریات و مسایل پیش رو در عرصه های بین المللی بلوك بندی ها را از میان برده و راهی مستقل و واقع بینانه كه متضمن استقلال كشورهای عضو نهضت باشد، برگزیند.

وی تصریح كرد: جنبش عدم تعهد با تكیه بر بنیان های نظری و علمی می كوشد تا ضمن حفظ منافع ملی كشورها، آنها را در سرنوشت یكدیگر سهیم سازد و این مهم، زمینه ای به گستردگی سیاست تا فرهنگ و اقتصاد را در بر خواهد گرفت و لزوم هم اندیشی ها و پژوهش های مدون بر اساس آرمان های جنبش عدم تعهد را بیش از پیش ضرروت خواهد بخشید.

رییس كنفرانس علمی جنبش غیرمتعهدها با اشاره به حوزه های انتخاب شده برای ارائه مطالب به این كنفرانس علمی گفت: این شورا با برگزاری جلسات متعدد با رویكردی كارشناسی به ترسیم اهداف برگزاری كنفرانس اقدام و براساس آن كارگروه ها و محورهای اصلی را مشخص نمود با مشخص شدن شورای سیاست گذاری و تشكیل جلسه با اندیشمندان پنج حوزه مختلف شامل 'علوم سیاسی، روابط بین الملل و تحولات جهانی'، 'اقتصاد و توسعه'، 'فرهنگ، جامعه و تمدن' ، 'تشكل‌های مردم نهاد و سازمان‌های بین‌المللی' و 'رسانه و ارتباطات جمعی' برای فعالیت علمی كنفرانس انتخاب شد.

رضایی همچنین تاكید كرد: كارگروه های تشكیل شده دارای 5 نفر عضو هیات رییسه، 5 نفر اعضای اصلی، 3 نفر داور برای مقالات رسیده، 10 نفر اساتید همكار داخلی و 10 نفر اساتید همكار خارجی و همچنین هر كارگروه متشكل از 23 نفر اعضای اصلی است؛ بنابراین كنفرانس دارای بیش از 120 نفر اعضای هیات علمی از اساتید برجسته دانشگاه و فرهیختگان و نخبگان در هر حوزه كاری است.

رییس مركز پژوهش و اسناد ریاست جمهوری در ادامه افزود: پس از تشكیل هیات علمی و ایجاد زیر ساخت های علمی و فكری مورد نیاز برای برپایی یك كنفرانس علمی در سطح بین المللی كمیته اجرایی كنفرانس شكل گرفت كه متشكل از 40 نفر عوامل اجرایی است كه مستقیما با برگزاری كنفرانس در ارتباط هستند.

وی ادامه داد: از ابتدا تمام برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری كنفرانس در سطح بین‌المللی صورت پذیرفت.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان كرد: در راستای ارتباط با محققان و اندیشمندان با بیش از 80 مركز علمی و پژوهشی در داخل و 60 مركز علمی و پژوهشی خارجی مكاتبه و با بیش از 3500 نفر مكاتبه مستقیم صورت پذیرفته است، همچنین با انجام مكاتبات و تبلیغات انجام شده در سطح دانشگاه‌ها و مراكز علمی پژوهشی در دو ماه گذشته بیش از 540 هزار بازدید از سایت كنفرانس به عمل آمده است.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: در این راستا بیش از 800 نفر در سایت كنفرانس ثبت كرده و 590 چكیده مقاله از طریق پرتال ثبت آنلاین مقالات برای دبیرخانه ارسال شده است كه از این میان تعداد 332 چكیده مقاله در مرحله تایید تكنیكال پذیرفته شده و جهت داوری به داوران كمیته های مربوطه ارجاع شد.

به گفته وی، هر مقاله توسط سه داور داخلی و بین‌المللی مورد بازبینی قرار گرفته و براساس نظر جمعی داوران تعداد 46 مقاله برای ارایه شفاهی و 81 مقاله برای ارایه به صورت پوستر در سه بخش در طی امروز و فردا پذیرفته شده است.

رییس مركز پژوهش و اسناد همچنین اظهار داشت: مقالات پذیرفته شده طبق تفاهم انجام شده با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال به ژورنال های بین المللی مورد تاییداین وزارتخانه با درجه علمی پژوهشی به چاپ رسیده است كه این ژورنال در كنفرانس توزیع شد؛ علاوه بر این ژورنال علمی، مقالات در كتاب كنفرانس و متن كامل مقالات نیز در مجلدهای مجزایی به چاپ خواهد رسید.

وی با بیان اینكه در مجموع برای برگزاری این كنفرانس بیش از 4500 نفر ساعت فعالیت در حوزه هیات علمی توسط اساتید فرهیخته و بیش از 26000 نفر ساعت فعالیت اجرایی صورت پذیرفته است، تصریح كرد: برگزاری چنین كنفرانسی با این سطح كیفی و با این تعداد مقالات دریافت شده و با مشاركت اساتید برجسته داخلی و خارجی در كشور بی سابقه بوده و برای اولین بار اتفاق افتاده است.

سیام*2023* 1418



:: برچسب‌ها: مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika
بانک اچ اس بی سی

سنای آمریکا بانک اچ اس بی سی را به فراهم کردن تسهیلات برای نقل و انتقال غیرقانونی پول متهم کرده است

یک بانک معتبر بریتانیایی به ارتباط با معاملات مشکوک با چند کشور از جمله ایران متهم شده است.

"کمیته فرعی دایم برای تحقیقات" که یکی از کمیته های مجلس سنای آمریکاست، با انتشار گزارشی گفته است که "فرهنگ آلوده و فراگیر سازمانی" در بانک اچ اس بی سی HSBC از بانک های بزرگ بریتانیایی، باعث شده است تا این بانک به مشتریانی خدمت کند که "به نقل و انتقال منابع مشکوک مالی از خطرناکترین و مرموزترین نقاط جهان مانند مکزیک، ایران، جزایر کیمن، عربستان سعودی و سوریه" مبادرت کرده اند.

اشاره این گزارش به عواید حاصل از معاملات مواد مخدر در مکزیک، منابع تامین مالی گروه های اسلامگرای تندرو از طریق عربستان سعودی، و لغو تحریم های مالی علیه ایران و سوریه است.

جزایر کیمن، واقع در دریای کارائیب که از سرزمین های متعلق به بریتانیاست، هم از مراکز مهم فعالیت نهادهای مالی جهان محسوب می شود و کمیته فرعی سنای آمریکا این احتمال را مطرح کرده است که از تسهیلات موجود در این سرزمین به منظور پولشویی و یا فرار از مالیات سوء استفاده شده باشد.

اگرچه طی حدود ده سال گذشته، گاه گزارش هایی از بی توجهی بسیاری از بانک های بزرگ بریتانیایی به نقل و انتقالات مشکوک مالی منتشر شده، اما گزارش کمیته فرعی سنای آمریکا بر گسترده بودن این "فرهنگ آلوده" در بانک اچ اس بی سی و همچنین ناتوانی "اداره نظارت بر نقل و انتقال ارز"، وابسته به دولت آمریکا، در نظارت بر فعالیت این بانک تاکید دارد.

گزارش کمیته فرعی حاصل یک سال تحقیقات شامل بررسی حدود یک و نیم میلیون سند و مصاحبه با دهها تن از کارکنان بانک اچ اس بی سی و مقامات سازمان های نظارتی مالی ایالات متحده است.

این گزارش از جمله به نقل و انتقال مبلغی حدود پانزده میلیارد دلار بین سال های ٢٠٠٦ و ٢٠٠٩ اشاره می کند که به صورت نقد و بدون رسیدگی و نظارت های لازم از طریق این بانک بریتانیایی صورت گرفت و دلیل آن، ظاهرا کمبود کارمند در مقایسه با پرونده های ارجاعی به واحدهای نظارت بر انطباق فعالیت های بانک با مقررات مربوطه بوده است.

همچنین، بین سال های ٢٠٠٧ و ٢٠٠٨، مشتریان مکزیکی حدود هفت میلیارد دلار را از طریق اچ اس بی سی جابجا کردند در حالیکه مقامات آمریکایی و مکزیکی هشدار داده بودند که چنین مبالغی تنها می تواند حاصل فعالیت گروه های دست اندرکار در تجارت مواد مخدر باشد.

کمیته فرعی سنای آمریکا در گزارش خود به ارتباط بانک اچ اس بی سی و یک بانک عربستان سعودی نیز اشاره دارد که به گفته تدوین کنندگان این گزارش، ممکن است با برخی گروه های تروریستی ارتباط داشته باشد و در زمینه نقل و انتقال منابع مالی آنها فعالیت کند.

ارتباط با ایران

این گزارش همچنین ارتباط بانک اچ اس بی سی با ایران را نیز مطرح کرده است.

بانک مرکزی ایران

کمیته فرعی سنای آمریکا برخی فعالیتهای بانک بریتانیایی را ناقض قوانین تحریم تجاری و مالی ایران دانسته است

در گزارش کمیته فرعی سنای آمریکا آمده است که بخشی از پول هایی که از طریق این بانک نقل و انتقال یافته است، به ایران و کشورهایی دیگری تعلق داشته که مشمول تحریم های تجاری و مالی ایالات متحده هستند.

این گزارش به چندین هزار فقره نقل و انتقال پول اشاره کرده و گفته است که احتمال دارد بسیاری از این نقل و انتقالات قوانین تحریم ایالات متحده علیه ایران را نقض کرده باشد.

در گزارش کمیته فرعی سنای آمریکا آمده است که مدیرعامل بانک اچ اس بی سی به نشانه های متعدد حاکی از وجود "آلودگی مالی" در بانک توجه نکرد و به این ترتیب اجازه داد تا "مسایل مرتبط با پولشویی به یک مشکل عظیم در این سازمان مبدل شود."

در واکنش به گزارش کمیته فرعی سنای آمریکا، بانک اچ اس بی سی گفته است که "این گزارش شامل درس هایی عبرت آموز برای تمامی دست اندرکاران بخش مالی و بانکی است تا از ورود معاملات غیرقانونی به نظام مالی جهان جلوگیری کنند."

همچنین، رئیس اداره نظارت بر نقل و انتقال ارز نیز با اظهار این نظر که "جلوگیری از پولشویی برای مبارزه آمریکا با فعالیت گروه های تبهکار و تروریسم جنبه حیاتی دارد" گزارش سنای آمریکا را حاوی پیشنهادهایی مفید دانسته و گفته است که سازمان زیر نظر او خواهد کوشید تا این پیشنهادها را به کار گیرد.

وی همچنین خواستار تدوین قوانین و مقررات لازم برای جلوگیری از تکرار این قبیل مشکلات در آینده شده است.

گزارش سنای آمریکا در مورد بانک اچ اس بی سی در حالی انتشار می یابد که اخیرا بانک بارکلیز، یکی دیگر از بانک های بزرگ بریتانیا، به دلیل "تخلفات" بانکی در ایالات متحده و بریتانیا، ناگزیر به پرداخت جریمه سنگین در هر دو کشور شد و برخی منابع، احتمال اقدام مقامات قضایی آمریکا در پیگرد قانونی این بانک را بعید ندانسته اند.



:: برچسب‌ها: زن , فوتبال , شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، چكیده نتایج طرح جمع آوری اطلاعات پروانه های صادر شده توسط شهرداری های كشور برای زمستان سال 90 كه از سوی مركز آمار ایران انتشار یافته نشان می دهد، از كل پروانه های صادر شده پنج هزار و 36 پروانه (8.5 درصد) مربوط به افزایش بنا و 54 هزار و 48 پروانه(91.5 درصد) مربوط به احداث ساختمان بوده است.

پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان نسبت به فصل پاییز همان سال حدود 43.5 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال 89 حدود 10.6 درصد كاهش داشته است.

مجموع مساحت زیربنای تعیین شده در پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان در زمستان سال گذشته حدود 23544.6 هزار مترمربع بوده كه نسبت به فصل گذشته حدود 37.7 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال 89 حدود 11 درصد كاهش داشته است.

همچنین متوسط مساحت زیر بنای ساختمان حدود 436 متر مربع محاسبه شده است.

مجموع مساحت زمین پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان حدود 20203.3 هزار متر مربع بوده است كه نسبت به فصل گذشته حدود 58.6 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال 89 حدود 10.6 درصد كاهش داشته است. متوسط مساحت زمین در هر پروانه احداث ساختمان حدود 374 مترمربع است.

تعداد واحد مسكونی پیش بینی شده در پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان در زمستان سال 1390 بالغ بر 155 هزار و 87 واحد بوده كه نسبت به فصل پیش از آن حدود 33.2 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال 1389 حدود 22.6 درصد كاهش داشته است.

با توجه به تعداد پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان متوسط تعداد واحد مسكونی در این دسته از پروانه ها حدود سه واحد محاسبه شده است.

همچنین از مجموع پروانه های صادره برای احداث ساختمان های مسكونی 31.2 درصد برای احداث ساختمان های یك طبقه، 28.8 درصد برای احداث ساختمان های دو طبقه، 16.9 درصد برای احداث ساختمان های سه طبقه، 11.1 درصد برای احداث ساختمان های چهار طبقه و 12 درصد برای احداث ساختمان های پنج طبقه و بیشتر است.

پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان بر حسب نوع اسكلت و مصالح عمده به كار رفته در بنای آنها نشان می دهد كه 27 درصد این پروانه ها برای احداث ساختمان های اسكلت فلزی،46.7 درصد برای احداث ساختمان های بتون آرمه، 24.9درصد برای احداث ساختمان های با آجر و آهن و 1.4 درصد برای احداث ساختمان هایی با سایر مصالح بوده است.

اقتصام ** 9123 **1594



:: برچسب‌ها: پارک , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، 'علی اكبر جوانفكر' مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری و مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی امروز /سه شنبه / پیام 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری را به این كنفرانس بین المللی قرائت كرد.

'علی اكبر ولایتی' مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل سخنران افتتاحیه این كنفرانس است.

همچنین 'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه و 'شمس الدین حسینی' وزیر امور اقتصادی و دارایی سخنرانان بعدی نخستین كنفرانس علمی بین المللی با موضوع نقش و جایگاه جنبش غیرمتعهدها هستند.

'علی اكبر رضایی' رییس این كنفرانس و 'محمد شیخان' رییس مركز ارتباطات و اطلاعات دفتر رییس جمهوری و معاون اطلاع رسانی شانزدهمین اجلاس سران كشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها نیز طی سخنانی از فعالیت های دبیرخانه و معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد شانزدهمین اجلاس غیرمتعهدها گزارش می دهند.

رونمایی از تمبر كنفرانس،رونمایی از كتاب 'سند حضور ایران در جنبش غیرمتعهدها'، اهدای جوایز به مقالات برتر از دیگر برنامه های كنفرانس علمی بین المللی پیرامون جنبش غیرمتعهدها است.

نخستین كنفرانس علمی بین المللی پیرامون جنبش غیرمتعهدها یكی از نشست های مقدماتی برای برگزاری شانزدهمین اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها است.

این كنفرانس بین المللی تا عصر فردا ادامه دارد.

علی سعیدلو معاون امور بین الملل و نماینده ویژه رییس جمهوری در امور غیرمتعهدها كه ریاست ستاد شانزدهمین اجلاس سران كشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها را نیز برعهده دارد سخنران مراسم اختتامیه این كنفرانس خواهد بود.

شانزدهمین اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها نیمه اول شهریورماه جاری به میزبانی تهران برگزار می شود.

سیام**1723**9132**1336



:: برچسب‌ها: جشن تولد , نیویورک , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روزنامه آمریكایی 'واشنگتن پست'، بی سابقه ترین پدیده حشكسالی در تاریخ 50 سال اخیر آمریكا در حال وقوع است و وسعت این خشكسالی محدوده كمربند كشت و تولید ذرت را در بر می گیرد.

محدوده كمربند كشت و تولید ذرت نیمی از خاك آمریكا را در برمی گیرد.

واشنگتن پست نوشت: پدیده خشكسالی سبب گران شدن محصول زراعی ذرت و به تبع آن گرانی همه مواد غذایی در آمریكا خواهد شد.

كشاورزی سهمی كوچك در گردش چرخ اقتصاد آمریكا دارد، اما كمبود محصولات زراعی در برهه ای حساس از زمان حادث شده است، برهه ای كه آمریكا در تلاش برای به دست آوردن مجدد شالوده اقتصادی خود است.

این روزنامه نوشت: هفته گذشته وزارت كشاورزی آمریكا اعلام كرد كه بیش از هزار شهرستان در 26 ایالت این كشور با بلای طبیعی خشكسالی دست به گریبان است.

حدود 55 درصد از اقلیم ساحلی آمریكا به طور متوسط و یا بدتر از آن در معرض خشكسالی قرار دارند. این آمار از دسامبر 1956 تاكنون بدترین آمار خشكسالی در آمریكا است.

مسوولان ذی ربط ، این خشكسالی را در 50 سال گذشته بی سابقه اعلام كرده اند.

اقتصاددانان پیش بینی می كنند كه این خشكسالی نه تنها كاهش نخواهد یافت، بلكه بدتر نیز خواهد شد.

ذرت یكی از ارزشمندترین محصولات كشاورزی در آمریكا است و قیمت آن بر كل اقتصاد آمریكا تاثیر گذار است چرا كه بر نرخ سایر اقلام خوراكی و نیز بر بازار انرژی تاثیر گذار است.

گران شدن ذرت سبب آثار مخربی بر بازار سایر اقلام كشاورزی و دامی می شود و سبب بالا رفتن قیمت محصولات دامی و به خصوص گوشت گاو خواهد شد. علوفه ذرت غذای دام در آمریكا است.

گران شدن قیمت ذرت همچنین باعث می شود كه اراضی زراعی اختصاص داده شده به كشت سایر فرآورده های كشاورزی تغییر كاربری داده و به سمت تولید ذرت میل كنند. گرانی ذرت یك اثر مخرب دیگر هم دارد و باعث گران شدن اتانول (الكل اتیلیك) خواهد شد. تولید اتانول بیش از یك سوم خرمن محصولات كشاورزی در آمریكا را می بلعد.

در دو ماه گذشته قیمت یك پیمانه ذرت بیش از 50 درصد گران شد و به هفت دلار و 72 سنت رسیده است.

دولت آمریكا پیش بینی كرده است كه خشكسالی 12 درصد از محصول ذرت را از بین برده است و پیش بینی می شود خشكسالی همچنان ادامه داشته باشد. شرایطی بدتر هم پیش بینی شده است. طبق این پیش بینی ها حداقل 10 درصد از محصول ذرت از دست رفته است و احتملا این رقم به 20 درصد هم برسد.

بیشترین فشار خشكسالی در مناطق كوهستانی 'راكی' و مركز آمریكا گزارش شده است. اگر طوفانی در این مناطق بوزد، خشكسالی را تا جنوب كانادا هم بسط خواهد داد و بدترین نواحی دستخوش خشكسالی را به بار خواهد آورد.

وزارت كشاورزی آمریكا روز دوشنبه اعلام كرد كه 38 درصد از محصول ذرت این كشور در شرایط بد یا بسیار بد قرار دارد. این رقم هفته گذشته 30 درصد اعلام شده بود. از سال 1988 تاكنون این بدترین وضعیت محصول زراعی ذرت در امریكا است.

پیش از این نیز در سال 2008 گران شدن بازار جهانی گندم، سبب بالا رفتن قیمت محصولات زراعی در آمریكا شد. علت آن هم افزایش تولید در آسیا و گران شدن قیمت انژری در بازارهای جهانی بود كه باعث تورم هفت درصدی قیمت مواد خوراكی در آمریكا شد. بیشترین ضربه این تورم بر دوش اقشار كم درآمد جامعه آمریكا تحمیل شد.

اثرات مخرب خشكسالی و شرایط خشك آب و هوایی، بر كشاروزان هم اثر گذار است هرچند بسیاری از زمینهای زراعی بیمه هستند.

آمریكا درسال 1988 و حتی 1977 هم شاهد خشكسالی بود، اما شدت خشكسالی امسال بسیار سنگین تر از آن سالها است.

مترجمام**1591**1545



:: برچسب‌ها: ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()