نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا و به نقل 'ایساف '، این نظامی روز جاری براثر انفجار بمب كنار جاده ای در جنوب افغانستان كشته شده است.

این منبع به هویت و ملیت این نظامی اشاره ای نكرده است.

ایساف در اطلاعیه خود اضافه كرد، تحقیقات در ارتباط با حادثه انفجار اخیر در شرق افغانستان كه باعث كشته شدن شش نظامی آمریكایی شده، ادامه خواهد یافت.

آساق**ع.ن**5981



:: برچسب‌ها: سنگ , تایوان , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

در صف حکومت کسانی هستند که قبلا از قیام طالبان علیه تفنگداران غیر مسئول بعضی از گروه ها بخصوص حزب اسلامی و حزب وحدت تجربه کافی دارند و این افراد اکنون در کنار آقای کرزی هستند.

از مدتی بدین سو در بعضی از ولایات افغانستان خبر از "قیام های مردمی علیه طالبان" می رسد.

ظاهرا این حرکت نخست در ولسوالی اندر ولایت غزنی آغاز شد و اکنون براساس گزارشها به ولایات دیگر در جنوب، شرق و حتی شمال افغانستان نیز گسترش یافته است.

سوال اینجا است که آیا این قیام های مسلحانه را مردم خود سازمان داده اند و یا اینکه بار دیگر ما شاهد حرکت دیگر و تکرار تجربه سال ۱۹۹۵ هستیم که به قیام تحریک طالبان انجامید.

بیاد داریم که در اوایل سال ۱۹۹۵ زمانیکه حکومت مجاهدین در افغانستان قادر به شکست مخالفین خود بخصوص در اطراف کابل نشد، از حرکت طالبان به این امید حمایت کرد که این نیروی جدید و تازه نفس با مخالفین قدیم در افتد و در نتیجه «زهر طرف که شود کشته خیر اسلام است» و جانب دولت مجاهدین از جنگ میان این دو سالم بدر آید.

در آن زمان مردم از عملکرد های نیروهای مسلح غیر مسئول بجان آمده بودند. حالا هم عملکرد های فرماندهان طالب در بعضی از ولایات، برای این گروه مشکل آفرین شده و به حکومت این فرصت را فراهم آورده تا به حرکتی کمک کند که در ظاهر با حکومت و نیروهای خارجی موافق نیست اما از عملکرد های طالبان نیز دلی خوشی ندارد.

در صف حکومت کسانی هستند که قبلا از قیام طالبان علیه تفنگداران غیر مسئول بعضی از گروه ها بخصوص حزب اسلامی و حزب وحدت تجربه کافی دارند و این افراد اکنون در کنار آقای کرزی هستند.

اینها بودند که در اوایل سال ۱۹۹۵ به حکومت مجاهدین مشورت دادند تا از طالبان حمایت کنند، زیرا به گفته آنها طالبان یک گروه "خودجوش برخاسته از مناطق پشتون نشین افغانستان اند."

اینها در آن زمان استدلال می کردند: طالبان با جلب حمایت پشتون ها، بخوبی می‌توانند کسانی چون گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی و عبدالعلی مزاری رهبر حزب وحدت را از صحنه خارج سازند و از سوی دیگر خودشان دارای رهبری توانمند نظامی نیستند؛ به همین دلیل می توان آنها را که در جنگ با حزب اسلامی ضعیف می‌شوند، به آسانی از صحنه خارج ساخت.اکنون بار دیگر یک نیروی جدید از مناطق پشتون نشین در حال ظهور است.

آیا بازهم سناریویی شبیه ظهور طالبان در حال تکرار است؟

ماجرای اخیر از آنجا آغاز شد که مسوولان ولسوالی اندر، گشت و گذار موترسایکل/موتورسیکلت های بدون مدرک را در سطح این ولسوالی منع کردند.

فرماندهان طالب مستقر در این ولسوالی که نا امن ترین منطقه غزنی بشمار می رود، در برابر این اقدام مقامات و بدون در نظر

در میان جنگجویان طالب در غزنی، عده ای از طالبان پاکستانی هم حضور داشتند که از وزیرستان آمده بودند.

گرفتن عواقب اقدامات خویش، دستور به بستن مکاتب/مدارس دادند.

مکاتب فقط در ولسوالی های اندر و 'ده یک' بسته شد، زیرا منع گشت و گذار موترسایکل در همین دو ولسوالی عملی شده بود.

طالبان که پیشتر از طریق ریش سفیدان محلی با وزرات معارف/آموزش و پرورش بر سر باز شدن مکاتب به توافق رسیده بودند، فکر می‌کردند از این راه، فشار متقابل بر مقامات محلی وارد خواهند آورد.

در میان جنگجویان طالب در این ولایت، عده ای از طالبان پاکستانی هم حضور داشتند که از وزیرستان آمده بودند.

با بسته شدن مکاتب، در میان مردم این باور قوت گرفت که پاکستانی ها دستور بستن مکاتب را داده اند. احساسات ضد پاکستانی مردم مزید بر علت شد و مردم از قیام کنندگان حمایت کردند.

در نخستین عملیات، آنها پانزده تن از طالبان پاکستانی را بدون جنگ دستگیر کردند و به مقامات امنیتی سپردند.

روایت طالبان

طالبان در این مورد بصورت رسمی تا کنون چیزی نگفته اند.

اما یک منبع نزدیک به طالبان پذیرفت که فرماندهان محلی آنها با بستن مکاتب در اندر، دست به اقدام ناعاقبت اندیشانه زدند.

این منبع که نخواست نامش فاش شود ادعا کرد که تعدادی از فرماندهان حزب اسلامی در سازماندهی این قیام دست داشته اند.

"چند روز پیش از این قیام، دفتر حزب اسلامی از سوی یکی از مقامات دولتی در ولایت غزنی رسما افتتاح شد"

او گفت: چند روز پیش از این قیام، دفتر حزب اسلامی از سوی یکی از مقامات دولتی در ولایت غزنی رسما افتتاح شد.

او از فیضان الله فیضان والی سابق غزنی و یکی از فرماندهان مهم حزب اسلامی در ولسوالی اندر، عبدالجبار شلگری سابق وکیل پارلمان از ولایت غزنی، ملا عبدالقیوم ولسوال سابق قره باغ و از فرماندهان حزب اسلامی در این ولایت بعنوان قیام کنندگان نام برد و مدعی شد که فرماندهی این افراد را مقامات دولت کابل بعهده دارد.

این منبع طالبان گفت تسلیم دادن طالبان اسیر شده ای پاکستانی به مقامات افغان نشان می‌دهد که قیام کنندگان با دولت افغانستان رابطه دارند.

او کشته شدن تنی چند از افراد مربوط به 'جبهه قاری بابا' از 'حرکت انقلاب اسلامی' و متهم دانستن طالبان به این کار را توطئه ای دولت خواند برای کشاندن پای این حزب پیشین جهادی به این قیام.

این منبع علاوه کرد که لطف الله کامران، سرلشکر قیام کنندگان در ولسوالی اندر، برادرزاده ای یکی از فرماندهان حزب اسلامی در ولایت غزنی است.

کامران قبلا با طالبان بود و علیه نیروهای خارجی می جنگید. به همین دلیل دوسال را در زندان بگرام سپری کرد.

به گفته او: اکنون فرماندهان حزب اسلامی در مناطق دیگر نیز ترغیب به قیام علیه طالبان شده اند. این افراد در همه جا با سلاح های جدید مسلح می شوند و مسلح گشت وگذار دارند؛ بدون اینکه از جانب نیروهای خارجی خطری متوجه آنان باشد.

از همه جالب تر اینکه او مدعی شد آمریکایی ها در ولایات قندهار و هلمند نیز بعد از عملیات تصفیوی، اداره مناطقی را که از کنترول طالبان بیرون آوردند، به فرماندهان سابق حزب اسلامی سپرده اند.

دیدگاه حزب اسلامی

"این قیام هیچ رابطه ای با کدام حزب سیاسی از جمله حزب اسلامی ندارد. مردمی که قیام کرده اند، مخالف آمریکا و مخالف حکومت کرزی هم هستند اما می گویند که باید برنامه های بازسازی متوقف نشود، باید مکاتب مسدود نشوند. چرا باید در مناطق دیگر دختران به مکتب بروند در حالیکه در مناطق پشتون نشین نه تنها دختران بلکه پسران شان هم از تحصیل محروم مانده اند؟ آیا این کار دشمنی طالبان با قوم پشتون نیست؟ "

عبدالجبار شلگری

عبدالجبار شلگری از فرماندهان حزب اسلامی در غزنی و عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان می گوید که این قیام یک حرکت مردمی است و به حزب اسلامی رابطه ای ندارد.

حاجی میرزا که اکنون فرماندهی شورای ضد طالبان را بعهده دارد، در گذشته فرمانده قدرتمند محاذ ملی در منطقه بود.

محمد هم از فرماندهان محاذ ملی و اختر محمد از فرماندهان حرکت انقلاب اسلامی نیز اکنون در صف مخالف طالبان ایستاده اند.

آقای شلگری گفت این حرکت را دوتن از کسانی آغاز کردند که قبلا در کنار طالبان می جنگیدند.

ملا رحمت الله و مالک هرچند از برادر زاده‌های یک فرمانده سابق حزب اسلامی بودند اما آنها در مدارس پاکستان درس خوانده اند و دوسال را به دلیل عضویت در گروه طالبان، در زندان بگرام سپری کردند.

آقای شلگری گفت در "گذشته آنها با فرماندهانی از طالبان همکاری داشتند که مردمان خوب بودند و قصد بستن مکاتب را نداشتند و رفتار شان با مردم نیز خوب بود اما رهبری طالبان این افراد را بنام حزب اسلامی خلع سلاح کرد."

او افزود که "ملا رحمت الله هم خلع سلاح شد اما بعدا به کویته پاکستان رفت و مجددا مسلح شد. در بازگشت وی تلاش کرد تا مانع بستن مکاتب شود اما شماری از فرماندهان طالبان دشمنی با مکتب و درس دارند. طالبان گرچه یک رئیس معارف هم برای غزنی تعیین کردند اما در هر مکتب یکی دو معلم را به این اتهام که با حزب اسلامی رابطه دارند و یا بنام کمونیست از کار برکنار کردند و کسانی را هم بنام مستخدم تعیین کردند که حاضر نبودند و معاش این آنها را طالبان برای خود می گرفتند."

این عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان در ادامه می گوید " زمانیکه وزارت معارف تصمیم می گیرد تا معاشات را از طریق کابل بانک پرداخت کند، طالبان مخالفت می کنند و کارت های بانکی معلمان را آتش می زنند. زیرا معلم و مستخدم خودش باید برای گرفتن معاش به بانک مراجعه کند. آنها ساعات تدریس مضامین ساینس و انگلیسی را کاهش دادند و در نتیجه از تمام ولسوالی اندر که جمعیت آن به ۲۴۰ هزار نفر می رسد، سال گذشته فقط هشت نفر در آزمون کانکور به دانشگاه‌ها راه یافتند. در حالیکه در دیگر ولسوالی های غیر پشتون نشین، صدها نفر به دانشگاه‌ها راه یافتند. این ظلم را چه کسی می توانست تحمل نماید؟"

لطف الله کامران، سرلشکر قیام کنندگان در ولسوالی اندر، قبلا با طالبان بود و علیه نیروهای خارجی می جنگید. به همین دلیل دوسال را در زندان بگرام سپری کرد.

عبدالجبار شلگری گفت "ظلم دیگر طالبان این بود که تمام دکانهای ولسوالی اندر را بستند و مردم را به مشکلات اقتصادی مواجه ساختند. بسته شدن چهارصد دکان به معنی فقر اقتصادی برای چهارصد خانواده در این ولسوالی بود. این درحالیست که مردم مجبور اند برای طالبان مسلح غذا هم تهیه کنند. پس این قیام هیچ رابطه ای با کدام حزب سیاسی از جمله حزب اسلامی ندارد. مردمی که قیام کرده اند، مخالف آمریکا و مخالف حکومت کرزی هم هستند اما می گویند که باید برنامه های بازسازی متوقف نشود، باید مکاتب مسدود نشوند. چرا باید در مناطق دیگر دختران به مکتب بروند در حالیکه در مناطق پشتون نشین نه تنها دختران بلکه پسران شان هم باید از تحصیل محروم باقی مانده اند؟ آیا این کار دشمنی طالبان با قوم پشتون نیست؟ من می گویم که اگر طالبان در اصلاح خود نکوشند و با این روال به کار ادامه دهند، بزودی با مخالفت سراسری مواجه خواهند شد. آنها در زمان قدرت شان با مردم سخت گرفتند و نتیجه کار شان را دیدند اما به نظر نمی رسد که از گذشته تجربه آموخته باشند."

او می افزاید "مردم افغانستان مسلمان اند و سلطه بیگانه را نمی پذیرند. اما ظلم را هم تحمل نمی کنند و باید گفت طالبان از زمانی که در افغانستان حکومت می کردند، بیش از ده سال فاصله زمانی گرفته اند. مردم افغانستان تغییر کرده اند و می خواهند تا کشور شان بدست فرزندان این کشور آباد شود. وقتی کسی مکتبی را می بندد، معنی این کار اینست که ما باید همچنان بی سواد و بدور از دانش باقی بمانیم و خارجی ها کشور ما را آباد سازند."

آیا قدرت دیگری در حال شکل گرفتن است؟

"آیا واقعا طالبان به قیامی از نوع قیام خود شان که در سال ۱۹۹۵ علیه جنگ های تنظیمی براه انداختند، مواجه شده اند؟ شاید چنین هم باشد اما این قیام فاقد رهبری است و هنوز کسی را نمی توان بعنوان رهبر این حرکت شناخت."

با در نظر داشت معلومات گفته شده، تصویری که از وضع بدست می آید، هنوز هم بسیار روشن نیست.

آیا واقعا طالبان به قیامی از نوع قیام خود شان که در سال ۱۹۹۵ علیه جنگ های تنظیمی براه انداختند، مواجه شده اند؟

شاید چنین هم باشد اما این قیام فاقد رهبری است و هنوز کسی را نمی توان بعنوان رهبر این حرکت شناخت.

قیام های مردمی اکثرا خودجوش و فاقد رهبری شکل می گیرد؛ شاید به همین دلیل است که طالبان از فرماندهان حزب اسلامی نام می برند تا بگویند که این مقاومت یک حرکت سیاسی است نه یک قیام مردمی.

اما اگر این حرکت وسعت گیرد و گسترش یابد، چه پیامد های را برای افغانستان در پی خواهد داشت؟

این سوال را تنها گذشت زمان پاسخ خواهد داد.



:: برچسب‌ها: بارسلونا , هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مورینیو در پایان دیدار دو تیم در سوپرجام اسپانیا در سال گذشته اقدام به فرو كردن انگشت خود به چشم ویلانووا كرد.

ویلانوا نیز كه به تلافی ضربه ای با دست به مورینیو زده بود، یك بازی محروم شد كه این محرومیت نیز لغو شد تا سرمربی جدید بارسلونا روز 23 اوت در دیدار رفت در نیوكمپ بر روی نیمكت بارسا بنشیند.

مادرید یك هفته بعد میزبان دیدار برگشت در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو خواهد بود.

باشگاه بارسلونا بعد از اعلام این خبر از طرف آنخل ویلار رییس اتحادیه فوتبال اسپانیا، از تصمیم این اتحادیه برای لغو محرومیت مورینیو انتقاد كرد.

تونی فریكسا سخنگوی بارسلونا گفت:این تصمیم فرد پرخاشگر را به یك طرف بیگناه تبدیل نمی كند و علاوه بر آن این پیام را می فرستد كه او اجازه ادامه چنین رفتارهایی را بدون مجازات دارد.

وی افزود:عدم تنبیه پرخاشگری الگوی بسیار بدی برای فوتبال است.

مورینیو در پایان دیدار سال گذشته مقابل بارسلونا كه با نتیجه 3 بر دو به نفع بارسلونا پایان یافت، در جنجالی كه در زمین شروع شده بود وارد شد و انگشت خود را به چشم ویلانووا كه آن زمان دستیار گواردیولا بود فرو كرد. ویلانووا نیز به تلافی بلافاصله با دست به سر او زد.

سوپرجام اسپانیا بین تیم قهرمان لیگ اسپانیا و جام حذفی برگزار می شود.

ورزشی**1584**1440



:: برچسب‌ها: کلیسا , انگور چینی , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا و به نقل از تارنمای رسمی باشگاه پرسپولیس؛ رویانیان در عین حال از تغییرات بیشتر در آینده در این باشگاه خبر داد.

رویانیان در پاسخ به استعفانامه روز گذشته زارع نوشت : ضمن تشكر و سپاسگزاری از تلاش های زارع كه بیش از 30 سال در جاهای مختلف با هم كار كرده ایم، به دلیل پیگیری های مكرر وی با توجه به كسالتی كه دارند ناچارم استعفای ایشان را بپذیریم.

وی افزود: ناچارم استعفای ایشان را بپذیریم. شایسته می دانم از زحمات وی در مدتی كه با هم مسئولیت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس را بر عهده گرفتیم، تقدیر و تشكر كنم.

رویانیان خاطرنشان كرد: زارع زحمات فراوانی را در این مدت متحمل شده كه شایسته تمجید و تقدیر است. لذا از وی خواسته ام كه به عنوان مشاور عالی در كنار ما بماند.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در پایان خاطر نشان كرد: در آینده ای نزدیك، تغییراتی نیز در باشگاه اعمال می شود.

ورزشی **9118**1553



:: برچسب‌ها: گل , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا، خبرگزاری یونهاپ روز چهارشنبه از سئول گزارش كرد: وی به علت ارتكاب فساد مالی و دریافت رشوه، مجرم شناخته شده است.

وی كه پیشتر شش دوره نماینده مجلس كره جنوبی بود متهم به دریافت 530 هزا دلار رشوه از بانك های محلی است تا مشكلات آنها را رفع و رجوع كند.

وی همچنین برای برخی فعالیت های سیاسی غیرقانونی نیز از گروه 'كولون' رشوه گرفته است.

دادگاه محلی شهر 'سئول' دیروز حكم جلب این مرد 77 ساله را صادر كرده بود.

شماری از معترضان روز گذشته لی سانگ دوك برادر رییس جمهور كره جنوبی را با تخم مرغ مورد حمله قرار دادند.

' لی میونگ باك' رییس جمهور كره جنوبی كه ماه دسامبر جانشینش تعیین می شود، تاكنون در این باره اظهار نظری نكرده است.

ناظران از وجود فساد مالی در بدنه دولت كره جنوبی و در میان نمایندگان پارلمان این كشور ابراز نگرانی كرده اند.

آساق ** 275 ** 2100**1565



:: برچسب‌ها: معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا، سایت خبری آسیای میانه روز چهارشنبه نوشت، در این نشست دو روزه خبرنگاران و مسئولان رسانه های فعال در این جمهوری ها درباره جدیدترین روند تغییرات در اینترنت و فناوری های رسانه ای این جمهوری ها بحث و تبادل نظر كردند.

چهاردهمین همایش بین‏‌المللی رسانه‏‌های آسیای مركزی با عنوان'از رسانه های سنتی تا رسانه های آنلاین: بهترین اعمال و جنبه ها' باحضور نمایندگان تاجیكستان، ازبكستان، قزاقستان، قرقیزستان، تركمسنتان و افغانستان در عشق ‌آباد برگزار شد.

این همایش نخستین نشست از این دست بود كه در عشق آباد برگزار شد و سازمان امنیت و همكاری اروپا و دولت تركمنستان به صورت مشترك حامی مالی این همایش بودند.

تحلیلگران معتقدند: همه كشورهای دنیا ازجمله اعضای سازمان امنیت و همكاری اروپا، امروز با خطرات مرتبط با اینترنت روبرو هستند، اما مسدود كردن فعالیت تارنماهای'نامطلوب' تنها مشكل را بدتر می كند.

نماینده سازمان امنیت و همكاری اروپا در امور آزادی رسانه ها، در این همایش گفت: بدون اینترنت آزاد، هیچ امنیتی در فعالیت رسانه ها و خبرنگاران میسر نمی شود.

'دنیا میاتوویچ'با استناد به یك بیانیه صادره از سوی سازمان امنیت و همكاری اروپا، افزود: اینترنت باید یك ابزار عمومی، آزاد و عاری از دخالت و محدودیت های غیرضروری دولت، برای ابراز عقیده منتقدان و مخالفان باشد.

وی تصریح كرد: اگر مسئولان نگران امنیت شهروندان خود هستند، باید سواد اینترنت و مدل های خودتنظیمی را پرورش دهند و نباید با مسدود كردن فعالیت این ابزار از آن بعنوان وسیله ای برای سلطه بر اینترنت استفاده كنند.

وی گفت: كشورهای آسیای میانه باید سریعتر توسعه پیدا كنند، زیرا 'فناوری ارتباطات و رسانه ها منتظر نمی نشینند تا ما درباره تصویب قوانین یا راه های محدودسازی دسترسی به اینترنت بحث كنیم.'

میاتوویچ گفت: مردم باید دسترسی آزاد به اینترنت داشته باشند، راههای دیگری برای مبارزه با جرم وجود دارند و به اینترنت نباید به عنوان تهدیدی برای امنیت نگاه شود. توجه بیشتر باید به سواد اینترنتی معطوف شود، زیرا مسدودسازی دسترسی به تارنماها به معنی شكست در جنگ است.

وزیر امور خارجه تركمنستان كه سمت معاون ریاست جمهوری این كشور را نیز برعهده دارد با اشاره به اهمیت این همایش در توسعه و ارتقاء جایگاه رسانه‏‌ در جامعه بشری، تهیه و تدوین مبانی حقوقی و قانونی توسعه رسانه‏ و بكارگیری مدیریت موثر، رویكردهای جدید فعالیت رسانه‏‌ها با استفاده از فناوری نوین ارتباطات و مخابرات را یك امر ضروری و حیاتی برای توسعه همه جانبه جامعه مدنی دانست.

'رشید مرادف'تصریح كرد: فعالیت رسانه‏‌ها در جهان امروز، براساس ویژگی‌های ملی و محلی هر كشوری شكل می‏‌گیرد و آموزش‏‌های لازم دست اندركاران رسانه‏ و همكاری‏‌های بین‏‌المللی از جمله تعاملات ضروری با سازمان‏‌های بین‏‌المللی همچون سازمان امنیت و همكاری اروپا است.

وی گفت: تشویق به توسعه بیشتر، بهبود بنیان قانونی و تاكید بر مولفه آموزش همگانی، عناصر كلیدی برای كار خبرنگاران متكی به فناوری ارتباط رسانه ای هستند.

مرداف خاطرنشان كرد: این همایش درحالی تشكیل شد كه مسئولان تركمن در حال گفتگو و تصویب قوانین جدید برای فعالیت رسانه ها هستند.

وزیرامورخارجه تركمنستان گفت: تجربه و توانایی سازمان امنیت و همكاری اروپا مشوق همكاری منطقه ای در توسعه رسانه های جمعی در این كشور و دیگر جمهوری های آسیای میانه خواهد بود.

در این همایش دو روزه بیش از 150 خبرنگار، تحلیلگر رسانه ای، مسئول دولتی، نماینده پارلمان و فعال مدنی از جمهوری های آسیای میانه و همچنین ناظرانی از افغانستان، ارمنستان و آذربایجان حضور داشتند.

محور اصلی دستور كار این كنفرانسر بر مشكلات رسانه های آنلاین قرار داشت و تمركز آن بر روی استانداردهای بین المللی و ملی اعمال آزادی رسانه ها شامل تنظیم پخش برنامه های اینترنتی بود.

شركت كنندگان در این همایش، درباره آخرین گرایش ها در توسعه رسانه های آسیای میانه، مشكلات قانونی، مدل های اقتصادی، روش ها و فعالیت های سیاسی در حوزه رسانه های آنلاین و اجتماعی و جنبه های توسعه رسانه ها برپایه وب نیز تبادل نظر كردند.

مسئول مركز سازمان امنیت و همكاری اروپا در عشق آباد نیز گفت: ما در عصر پیشرفت زندگی می كنیم و رسانه ها بقدری سریع تغییر می كنند كه اینترنت در حال تبدیل شدن به مهمترین منبع اطلاعات است به طوری كه رقابت با آن برای رسانه های سنتی بسیار سخت می شود.

'ایوو پتروف' افزود: با مد نظر داشتن این موضوع، مایلم دولت های آسیای میانه را بر آن دارم كه دسترسی عموم به اطلاعات از طریق اینترنت را محدود یا مختل نسازند.

'آنا كاچاكایوا' رییس دپارتمان ارتباطات رسانه ای مدرسه عالی اقتصاد مسكو نیز ارتقا و بهبود سواد رایانه افراد در این جمهوری ها را برای افزایش استفاده و بهره گیری از این فناوری در آسیای میانه ضروری دانست.

وی با بیان آنكه همه باید بتوانند حجم عظیم اطلاعات عبوری از اینترنت را فیلتر كنند، اظهار داشت: این مهارت های اولیه باید از كودكی آموزش داده شوند، ما باید به دانش آموزان نحوه انتخاب اطلاعات درست و قابل اطمینانی كه به آن نیاز دارند را توضیح دهیم تا در سیلاب عظیم اطلاعات غرق نشوند.

شركت كنندگان در همایش توجه ویژه ای به راه های محدود كردن دسترسی به اطلاعات برپایه وب داشتند.

نماینده پارلمان تاجیكستان، از فقدان تدابیر آماده برای مقاومت در برابر نیروهای مخربی كه از طریق اینترنت نفوذ می كنند، انتقاد كرد.

'سهراب شریپوف'گفت: ما هیچ روش ویژه ای برای تعیین میزان تهدید احتمالی تارنماها برای شهروندان یا امنیت ملی نداریم لذا مسدودسازی كلی دسترسی به یك منبع برپایه وب، تنها روش ما برای مقابله با این مشكل است.

'اوزن سلیمانوف' نماینده وزارت خارجه قزاقستان نیز تایید كرد كه مسدودسازی دسترسی به تارنماها تنها راه قابل اطمینان برای محافظت از جامعه در برابر نفوذ تروریست ها و افراط گرایان است.

شركت كنندگان در همایش توجه ویژه ای به وضعیت و توسعه رسانه در افغانستان داشتند.

'معصومه محمد جمعه'یك مشاور ارشد مركز فرهنگی افغانستان در كابل گفت: در میان 'رشد ناگهانی رسانه ها'بطور واقعی در شهرهای بزرگ افغانستان، بنظر می رسد كه برخی از این شهرها از شمار زیاد رسانه های موجود'اشباع' شده اند.

وی گفت: رسانه ها پس از سرنگونی طالبان شروع به توسعه كردند، وقتی طالبان در راس كار بود، تنها یك ایستگاه رادیو در كشور فعالیت می كرد. امروز یكهزار و 757 ایستگاه رادیویی اف.ام و 75 كانال تلویزیونی در این كشور وجود دارد و چهار قانون در پنج سال گذشته برای تنظیم عملكرد رسانه ها تصویب شده و قانون پنجم هم درحال حاضر تحت بررسی است.

جمعه گفت: همزمان موانعی جدی بر سر راه توسعه رسانه ها در افغانستان وجود دارد كه یكی از آنها بی ثباتی مالی است زیرا بسیاری از خروجی های رسانه ها بشدت به سرمایه گذاری یك حزب یا یك فردخیر متكی است.

وی تصریح كرد، سطح تحصیلات دراین كشور پایین است و بسیاری از خبرنگاران نیز دیپلم حرفه ای ندارند و اغلب آنها در بهترین حالت دوره های كوتاه مدت (خبرنگاری)را طی كرده اند كه این امر نه تنها حاكی از بیسوادی جمعی بلكه موجب ناتوانی در دسترسی به اینترنت می شود.

شركت كنندگان در همایش از دولت های خود درخواست كردند تا محیطی ایجاد كنند كه در آن خبرنگاران بتوانند بدون مانع و هراس از آزار یا خشونت، كار كنند.

مدیریت نوین رسانه‏‌های دیجیتال، فضای مجازی رسانه‌ها، تبادل تجارب كشورهای پیشرفته و اروپا در زمینه رسانه، از مهمترین اهداف برگزاری همایش بین‏‌المللی رسانه‏‌های آسیای مركزی در عشق‏‌آباد بود.

آساق**1558**1565



:: برچسب‌ها: اسکاتلند , سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رسمی مالزی (برناما) روز چهارشنبه گزارش داد، وزارت ورزش و جوانان مالزی این اقدام بخش خصوصی را موجب تشویق ورزشكاران ملی این كشور برای كسب نخستین مدال طلای المیپك لندن دانست.

وزارت ورزش و جوانان مالزی همچنین این اقدام را باعث تشویق ورزشكاران به تلاش و بكارگیری تمام توان خود برای كسب مدال عنوان كرد.

'احمد شابری چیك' وزیر ورزش و جوانان مالزی نیز در سخنانی گفت: تاكنون جوایزی به ارزش چهار میلیون رینگیت (یك میلیون و 300 هزار دلار) توسط بخش های گوناگون وعده داده شده است كه از این مبلغ نصف آن به صورت یك شمش طلای 12 كیلو و500 گرمی است كه به مدال آوران طلا اهدا خواهد شد.

وی افزود: از طرف دولت نیز تاكنون مبلغ 2 میلیون رینگیت (650 هزار دلار) از طریق طرح های مشوق ورزشی به برندگان مدال طلای المپیك لندن اختصاص یافته است.

از سال 1956 تا سال 2008 در مجموع 304 ورزشكار مالزیایی به بازیهای المپیك راه یافته اند كه از این تعداد تنها 2 مدال نقره و 2 مدال برنز سهم ورزشكاران این كشور بوده است و تاكنون مدال طلایی در بازی های المپیك سهم مالزی نشده است.

آساق**335**1565



:: برچسب‌ها: نیویورک , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

'علی اكبر محزون' مدیر كل دفتر آمار و جمعیت ثبت احوال كشور روز چهارشنبه در تكمیل این گزارش به خبرنگار ایرنا گفت كه بیماریهای قلبی و عروقی بیشترین علت و سرطان ، تومور ، بیماریهای تنفسی برخی دیگر از علل موارد فوتی بوده است.

در گزارش ثبت احوال همچنین آمده است :از این تعداد موارد فوتی ، 65 هزار و 855 نفر مرد و 58 هزار و 400 نفر زن بوده اند و بالاترین موارد فوت شده در گروه سنی 65 سال به بالا با 73 هزار و 560 مورد قرار دارند.

این گزارش می افزاید: كمترین موارد فوت شده نیز در گروه سنی صفر تا 14 سال با هفت هزار و 331 مورد قرار داشته و در گروه سنی 15 تا 29 سال ، 9 هزار و 940، 30 تا 64 سال نیز 33 هزار و 424 فوت كرده اند.

اجتمام **9022*1580



:: برچسب‌ها: جشنواره , آسمان , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره،‌ به نقل از یك مقام قضایی مصر،‌ دادگاه عالی مصر حكم مسكوت گذاشتن فرمان رییس جمهوری را در تشكیل پارلمان صادر كرد.

روز یكشنبه گذشته،‌ با گذشت فقط هشت روز از ادای سوگند ریاست جمهوری توسط مرسی كه از اعضای سابق تشكیلات قدرتمند جمعیت اخوان المسلمین مصر بود،‌ وی فرمان تشكیل جلسه پارلمان این كشوررا صادر كرد.

این فرمان مرسی به نوعی تقابل بین رییس جمهوری و دادگاه عالی قانون اساسی مصر است كه با استناد به یك بند از قانون انتخابات این كشور،‌ نتایج انتخابات پارلمانی این كشور را غیرقانونی توصیف كرد.

به گزارش آسوشیتدپرس،‌ پارلمان اسلامگرای مصر، با وجود مخالفت شورای نظامی، كارش را از سر گرفت و روز سه شنبه تشكیل جلسه داد.

اگرچه جلسه پارلمان بسیار كوتاه بود و حدود پنج دقیقه به طول انجامید، اما این نشست نمادین، از سوی ناظران، به عنوان تقابل آشكار میان نیروهای مسلح مصر و رییس جمهوری و پارلمان اسلامگرای این كشور تفسیر شد.

'سعد الكتاتنی' رییس پارلمان مصر، امروز به نمایندگان گفت نهاد قانونگذاری قصد دارد به حكومت قانون و استقلال قوا احترام بگذارد و برای همین تصمیم دارد از دادگاه تجدید نظر تقاضای استیناف كند.

رییس جمهوری و رییس پارلمان مصر، هر دو عضو گروه اخوان المسلمین هستند كه سابقه سال ها مخالفت با حكومت 'حسنی مبارك' و شورای نظامی منصوب وی را دارد.

1682**1368**



:: برچسب‌ها: خام , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

ماجدی عصر سه شنبه پس از پیروزی 4 بر 2 تیم استقلال تهران مقابل حریف تركیه ای خود گفت: داوران تركیه این دیدار در این بازی یك پنالتی ناحق برای تیم الازیگ اسپور كه در این فصل به لیگ فوتبال باشگاه های برتر تركیه صعود كرده است، گرفتند و در اواخر بازی با سوت های اشتباه خود در پی به جنجال كشیدن بازی بودند كه این چنین نشد.

وی گفت: كادر فنی تیم استقلال تهران در این دیدار از 16 بازیكن خود استفاده كرد و بازیكنان نشان دادند كه دوران افت بدنی خود را به خاطر تمرینات بدنسازی شان پشت سر گذاشته اند.

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه گفت: بازیكنان تیم استقلال تهران در این دیدار بسیار دونده نشان دادند و بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

تیم فوتبال استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را در تركیه دایر كرده است، در سومین و آخرین دیدار تداركاتی خود در این كشور مقابل تیم 'الازیگ اسپور' تركیه به برتری رسید.

در این دیدار تیم استقلال تهران با نتیجه 4 بر 2 حریف خود را شكست داد.

'میلاد میداودی' دو گل و 'خسرو حیدری' و 'آرش برهانی' هر كدام یك گل برای تیم استقلال به ثمر رساندند.

تیم استقلال تهران در دو دیدار قبلی با نتیجه 7 بر صفر از سد یك تیم از كامرون گذشت و با نتیجه 2 بر صفر بازی را به تیم پیكان تهران واگذار كرد.

آبی پوشان تیم استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را از هفته گذشته در تركیه دایر كرده اند، چهارشنبه شب به تهران باز خواهند گشت.

خاورم**230**1368**



:: برچسب‌ها: ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()