نوشته شده توسط : boudika

دكترعلی رضا فرخی سرپرست شبكه دامپزشكی شهرستان آباده فارس در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت: علت این پدیده اختلالات ژنتیكی اكتسابی و یا مادرزادی است.

وی توضیح داد: چنین پدیده ای ممكن است در اثر مصرف داروهای ضد انگلی و یا سموم شیمیایی در اوایل دوران بارداری در حیوانات رخ دهد.

فرخی گفت: این گوساله چند ساعت پس از تولد تلف شد.

شهرستان آباده درفاصله 274 كیلومتری شمال شیراز واقع شده است.ك/3

679



:: برچسب‌ها: مکزیک , بارسلونا , خورشید ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، خش خش های ممتد صدایش، خشكی و قرمزی چشمانش از سال های درد، جنگ، بمباران و خشونت روایت دارد، سال هایی كه هنوز برای آن ها به اتمام نرسیده و با هر سرفه، عمل پیوند قرنیه چشم، احساس خفگی كه هر لحظه و هر مكانی در شب هنگام گریبانش را می گیرد، زنده می شود.

نیازی نیست كه لب بر سخن بگشاید، چشمانش، نگاهش، پوست دست و صورتش و صدایش خود گویای روایتی تلخ از جنگ و خشونت است، زخم ها خود روایت می كنند كه در سال های 60 تا 66 بر آن ها چه گذشت.

آری این چشم و دست ها روایت از سال های تلخی دارد كه دشمن نهایت ظلم و كینه توزی خود را با بمباران شیمیایی بر سر مردمانی بی گناه به اتمام رساند.

تاریخ خود گواه است و هرگز جنایت صدام را فراموش نخواهد كرد، چرا كه عوامل شیمیایی اعصاب برای نخستین بار در تاریخ در سال 1360 توسط عراقی ها در جنگ علیه ایران به كار گرفته شد و این گاز برای نخستین بار به طور گسترده و در سال 1362 در جزایز مجنون استفاده شد.

همچنین كاربرد گاز خردل علیه غیرنظامیان برای اولین بار در تاریخ در سال 1360 اتفاق افتاد و بیش از 65 هزار غیر نظامی و رزمنده ایرانی بیش از 20 سال پس از مواجه با عامل خردل به بیماریهای مزمن مربوط به آن مبتلا شدند.

آن زمانی كه عراق و در راس آن صدام اعلام كرد كه حدود یك هزار و 800 تن گاز خردل و 140 تن گار تابون و بیش از 600 تن گاز سارین در سال های 67-62 علیه ایرانیان استفاده كنند، آیا به كودكانی كه بی توجه به آن چه كه بر سرشان می بارد به شیطینت و بازی كودكانه خود مشغول بودند، فكر می كرد؟

آیا به كودك شش ماهه ای فكر می كرد كه امروز 26 ساله است و هر روز و هر ساعت از شدیدترین دردهای ناشی از گاز خردل به خود می پیچد، یك روز نمی بیند، روز دیگر نفسش در سینه حبس می شود و هر ثانیه هزار بار آرزوی مرگ می كند.

او می گوید: بعد از مرگ هیچ آرزویی جز این ندارم كه هیچ انسانی جنگ را تجربه نكند.

امروز از صدام خبری نیست، اما هر روز از رفتار غیر انسانی او خبرهایی به گوش می رسد و همچنان خشونت ننگینش بر سر مصدومان بمباران شیمیایی سایه افكنده است.

آن روزها و سال ها هنوز به فراموشی سپرده نشده است و امروز هشتم تیر ماه مصادف با روز مبارزه به سلاح های شیمیایی و میكروبی، قربانیان بمباران شیمیایی به موزه صلح واقع در خیابان فیاض بخش تهران آمدند تا آن روزها را برای مردم روایت كنند و خود سند زنده ای باشند بر خشونتی كه صدام علیه مردمان بی دفاع سردشت روا داشت.

اعضای فعال موزه صلح قربانیان جنگ و سلاح های شیمیایی به عنوان نمادهای زنده و پیام آوران جنگ هستند.

امسال این موزه برای نخستین بار با حضور جمعی از جانبازان شیمیایی كه از عوارض شدید ریوی و چشمی ناشی از مصدومیت با گاز خردل رنج می برند، به عنوان راهنمایان داوطلب در موزه صلح، پذیرای بازدید كنندگان بودند.

' محمدرضا تقی پورمقدم' مدیر موزه صلح در عملیات آزادسازی خرمشهر در خرداد ماه سال 1361 از ناحیه زانو فلج و جانباز 70 درصد شد و 31 سال روی ویلچر نشست، یعنی زمانی كه برای جنگ اعزام شد، شاید كمتر از 19سال داشت و تعداد سال هایی كه روی پای خود ایستاد بسیار كمتر از سال هایی بود كه بر روی ویلچر نشست.

او در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درمورد علت حضور جانبازان شیمیایی در موزه صلح، می گوید: موزه صلح سند زنده ای از دوران جنگ و خشونت است و امروز این جانبازان با حضور خود با مردم به صورت مستقیم ارتباط بر قرار كرده و مردم از نزدیك با آثار و صدمات جنگ آشنا می شوند.

وی با بیان این كه، مردم نباید جانبازان را در تخت های بیمارستان یا آسایشگاه ببینند بلكه مكان های دیگری برای ایجاد تعامل بین این دو قشر وجود دارد، گفت: پیشنهاد حضور جانبازان شیمیایی در این موزه از سوی انجمن حمایت از قربانیان سلاح های شیمیایی مطرح شد تا از این طریق مردم با تنها موزه زنده كشور آشنا شوند و از نزدیك در جریان مسایل جنگ و حتی مسائل پس از آن قرار گیرند.

تقی پور مقدم با اشاره به این كه، این موزه از تیرماه سال 86 افتتاح و از سال 90 برای بازدید عمومی بازگشایی شد، افزود: جانبازانی كه امروز در این مكان حضور دارند، به دنبال یك آرامش حقیقی هستند كه آن آرامش چیزی جز رضایت مندی مردم نیست و امروز با وجود تمام مشكلات جسمی كه دارند به این مكان آمده اند تا هر چه بیشتر به این مردم نزدیك شوند.

'ابراهیم سعادت فرد' یكی از جانبازان شیمیایی 70 درصد است كه در گفت و گو با خبرنگار ما با ا شاره به نحوه مسمومیتش با گاز خردل گفت: در بهمن ماه سال 1364 كه كمتر از 19 سال سن داشتم در عملیات والفجر هشت در اروند رود نزدیك آبادان همراه با 40 نفر از همرزمانم دچار مسمومیت با گاز خردل شدم، آن زمانی كه گاز خردل بر سر ما فرود می آمد، نمی دانستیم این مواد چیست، حتی اسمش را هم نشنیده بودیم.

وی اضافه می كند: از بین 40 نفر، 14 نفر شهید و مابقی به مسمومیت شدید با گاز خردل دچار شدند و بارها برای درمان به كشورهای اتریش و آلمان سفر كرد و چهار بار قرنیه چشمم را پیوند زدند.

وی گفت: این پیوندها بسیار سخت است، چرا كه باید از چشم خانواده نزدیك فرد مصدوم این پیوند انجام شود و این در حالی است كه این پیوند همیشه پاسخ نمی دهد، چرا كه در اثر مسمومیت با گاز خردل سلولهای چشم و در نهایت رطوبت چشم از بین رفته كه به تدریج چشم ها شروع به خشك شدن كرده و در نهایت به نابینایی می انجامد.

وی كه از ناحیه ریه، كبد و استخوان ها نیز دچار آسیب شده است، از این كه به جنگ رفته احساس ندامت نمی كند، چرا كه معتقد است برای دفاع از اعتقاداتش به جنگ رفته و هرگز احساس پشیمانی نمی كند.

'احمد زنگی آبادی' یكی دیگر از جانبازان شیمیایی 70 درصد از اولین مصدومان شیمیایی هشت سال دفاع مقدس است كه در سال 1362 كه عراق از بمب های شیمیایی استفاده كرد، دچار مسمومیت شد و بار دیگر در سال 1363 در جریان بمباران شیمیایی جزایر مجنون در عملیات خیبر كه مسئولیت پشتیبانی از لشكر را به عهده داشت، مصدوم شد و این در حالی است كه بعد از مصدومیت ساعت ها در محل انفجار بمب های شیمیایی برای مقابله با دشمن و نقل و انتقال مجرومان حضور داشت و این امر میزان مجروحیت وی را افزایش داد.

او می گوید: در جریان بمباران شیمیایی جزیره مجنون من را همراه با دو رزمنده دیگر به نام های 'ایوب سرای لیو' و 'محمد عسگری' كه دچار مسمومیت شدید با گاز خردل شده بودیم به بیمارستان صحرایی و بعد به بیمارستان لقمان منتقل كردند كه در اثر عوارض شدید ناشی از گاز خرد دو رزمنده نامبرده شهید و من هم به كما رفتم و بعد از گذشت 40 روز به هوش آمدم و تا شش ماه جایی را نمی دیدم.

وی گفت: عوارض گاز خردل به همان روزهای نخست ختم نمی شد، بلكه سرفه های شدید، تنگی نفس، عفونت های مكرر ریه، مشكلات پوستی، سرطان پوست و انجام پیوند قرنیه هر دو سال یك بار و غیره همچنان با زندگی ما عجین شده است.

عسگری افزود: امروزه آمده ایم تا به مردم صلح و دوستی را بیاموزیم و بگوییم جنگ در عین خشونت، خرابی هم به بار داشته است و در آن شرایطی كه صدام به كشورمان حمله كرد ما براساس قوانین سازمان ملل متحد از خود دفاع كردیم، چرا كه حق مسلم هر كشوری دفاع از مرزهای خود است.

'اسداله باقری' نیز جانباز شیمیایی 70 درصد كه سه بار در عملیات بدر، خیبر و مجنون دچار مسمومیت با گاز خردل شده است می گوید: هیچ فردی نمی تواند دردهای ناشی از عوارض گاز خردل را درك كند و در این بین فقط جانبازان شیمیایی یكدیگر را درك می كنند.

وی گفت: آن زمانی كه صدام بمب های شیمیایی را بر سر ما فرود می آورد، نمی دانستیم با چه چیزی مواجه هستیم، حتی نام گاز خردل و بمب شیمیایی یا اعصاب را نشنیده بودیم و به همین دلیل این اقدام صدام، بزرگترین ظلمی بود كه به مردم ما روا داشت، كاری كه او كرد حتی هیتلر با مردم خود نكرده بود.

وی می گوید: درست است كه سال ها از جنگ می گذرد، اما با بروز هر عارضه ای ناشی از گاز خردل، ثانیه، دقیقه و ساعت های جنگ برای ما تكرار می شود، با وجود انواع جراحی ها و درمان ها، سلامتی هرگز به سراغ ما نمی آید و در شرایطی كه به سر می بریم، خانواده هایمان نیز همپای ما می سوزند.

آری روایت از جنگ، روایت از یك یا دو روز نیست، روایت از سال هایی است كه همچنان تركش هایش گاه و بی گاه بر سر نسل های آینده فرود می بارد، در این بین ما چگونه از قهرمانان جنگمان یاد كرده و می كنیم؟ آیا با بی تفاوتی از آن ها و همه ملامت ها و رنج هایی كه می برند، می گذریم و خود را از آن ها، دردها و رنج هایشان جدا می دانیم، چگونه باید این اسطوره های مقاومت و ایثار را بستاییم....؟

اجتمام**9105**/1594



:: برچسب‌ها: ژاپن , جغرافیایی برچسب , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا ،‌در نمایشگاه توانمندی های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ،‌منطقه آزاد انزلی با 100 فرصت سرمایه گذاری در بخش های گردشگری ، بندری، صنایع تولیدی و اشتغال زا شركت كرده است.

منطقه آزاد اروند نیز در سه بخش بازرگانی، گردشگری و صنعت با 112 فرصت سرمایه گذاری كه 37 بسته آن مطالعه شده و آماده تحویل است در این نمایشگاه حضور پیدا كرده است.

منطقه آزاد قشم نیز با یكهزار فرصت سرمایه گذاری در 5 بخش صنعت و معدن ، تجارت و بازرگانی ، گردشگری، سرمایه گذاری و شركت های تابع در این نمایشگاه حضور یافته است .

همچنین منطقه آزاد كیش با 50 فرصت سرمایه گذاری كه 20 فرصت آن مربوط به صنعت و 30 فرصت آن مرتبط با حوزه های غیر صنعتی است دراین نمایشگاه شركت كرده است .

منطقه آزاد چابهار نیز با 184 فرصت سرمایه گذاری كه شامل حوزه های توسعه و حمل و نقل و ترانزیت، توسعه صنعت، گردشگری، انرژی و توسعه تجاری، خدمات مالی بانك ، توسعه آموزشی، تامین منابع مالی و سرمایه گذاری در پروژه های ملی و پروژه های درحال اجرا در این نمایشگاه حضور یافته است.

منطقه آزاد ارس نیز با 65 پیشنهاد اقتصادی كه شامل بسته ها و فرصت های سرمایه گذاری ، گردشگری، صنعتی و زیرساخت ها و امور زیربنایی و خدمات است در نمایشگاه شركت خواهد كرد.

براین اساس، در نمایشگاه مناطق آزاد ویژه اقتصادی یك هزار و 511 فرصت سرمایه گذاری در مناطق آزاد كشور معرفی شد كه این میزان به جز بسته ها و فرصت های ارائه شده از سوی مناطق ویژه اقتصادی است.

نمایشگاه توانمندی های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی كه روز گذشته در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به كاركرده ،‌تا دهم تیرماه دایر است .

اقتصام** 1070**1601



:: برچسب‌ها: هنر , آسمان , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا، سعید لو رییس ایرانی كارگروه مشترك پیگیری روابط ایران و تركیه كه دیشب در راس هیات بلند پایه ای به آنكارا سفر كرده ، امروز اولین دیدار خود را با یلماز رییس طرف ترك كمیسیون مشترك همكاریهای اقتصادی و تجاری دو طرف و رییس طرف ترك كارگروه مشترك پیگیری روابط دو كشور انجام داد.

دیدار سعید لو و یلماز پشت درهای بسته انجام شد و سپس جلسه كارگروه مشترك پیگیری روابط ایران و تركیه با شركت هیات های دو كشور برگزار شد.

سعیدلو گفت : ظرفیتهای بسیار خوبی برای همكاری بین دو ملت برای همكاری گسترده به ویژه در زمینه اقتصادی وجود دارد.

وی با اشاره به تعمیق و پیشرفت مناسبات دو كشور بر اساس آرمانخواهی و دوستی اضافه كرد: امروز هفته فرهنگی ایران هم در تركیه آغاز شده كه هنرمندان ، صاحبان فكر و اندیشه ما به تركیه آمده اند تا با برادران تركیه ای خود همكاری بیشتری را شروع كنند.

سعیدلو گفت: ظرفیت نیروهای جوان و اراده سیاسی دو كشور این است كه همه این ظرفیتهای اقتصادی را به صورت تساعدی برای پیشرفت ایران و تركیه بكار گیریم.

وی افزود: ایران و تركیه به عنوان دو كشور بزرگ دارای ظرفیتهای بسیاری هستند ، ما این ظرفیتهای گسترده را می توانیم برای تعاملات چندجانبه و منطقه ای و اثرگذاری در سطح جهان برای صلح و دوستی همه ملتهای آزادیخواه، استفاده كنیم.

وی گفت: در فاصله كمی ، حجم مبادلات تجاری دو كشور چند برابر شده و رقم 16میلیارد دلاری كه در سال گذشته داشتیم امسال در فاصله چند ماه به 22 میلیارد دلار خواهد رسید. حتی اگر به ظرفیتهای اقتصادی در زمینه انرژی، تجارت، حمل و نقل توجه بیشتر داشته باشیم ، امیدواریم در مدت كوتاهی به هدف 35 میلیارد دلاری برسیم.

جودت یلماز نیز در این نشست گفت: سفر هیات بلندپایه ایرانی به دنبال سفر ماه گذشته وی به جمهوری اسلامی ایران و براساس توافقات دوطرف برای پیگیری فشرده فرآیند همكاریها و مناسبات دو كشور صورت می گیرد .

وی افزود : سفر هیات ایرانی كه متشكل از نهادها و وزارتخانه های مهم است ، این امكان را بوجود می آورد تا هیاتها با مخاطبین خود رودرو مسایل را بطور سریع دنبال كنند.

وزیر توسعه تركیه گفت: نشست كارگروه مشترك در دو روزی كه در آنكارا جلسه خواهد داشت، ابعاد مختلف روابط تهران و آنكارا را در زمینه های تجاری، اقتصادی، انرژی، حمل و نقل و گمركات و مبادی مرزی، مشكلات تامین مالی و روابط بانكی را بررسی كرده و تاریخ آتی جلسه را كه قرار است با شركت وی در تهران برگزار شود، تعیین خواهد كرد.

او یكی از مهمترین موضوعات در دستور كار جلسه را نهایی سازی قرارداد 'ترجیحات تجاری' بین ایران و تركیه اعلام كرد و گفت: این گامی خواهد بود برای گذر دو كشور به سوی تجارت آزاد كه بی تردید در راستای منافع ملی مشترك ایران و تركیه خواهد بود.

یلماز با ابراز خرسندی از فرآیند روبه رشد مناسبات تجاری و اقتصادی ایران و تركیه اضافه كرد: در گذشته دسترسی به رقم 16 میلیارد دلار در تجارت دو كشور بسیار دور به نظر می رسید، ولی این رقم در سال گذشته تحقق یافت و دوطرف اكنون هدف 35 میلیارد دلاری در كوتاه مدت را دنبال می كنند.

او ظرفیتهای همكاری ایران و تركیه را با توجه به جمعیت 150 میلیون و تولید ناخالص 3/1 تریلیون دلاری كه بر اساس برابری قوه خرید در مجموع به بیش از دو تریلیون دلار می رسد، بسیار گسترده دانست و گفت: با به حركت درآوردن هوشمندانه این نیروهای بالقوه ، می توان به رقمهای بسیار بالاتری از هدف تعیین شده دست یافت.

سعیدلو در ادامه این نشست گفت: رابطه دیرینه ای بین دو ملت بزرگ ایران و تركیه برقرار است كه بر مبنای تاریخ و فرهنگ و ارزشهای دینی مستقر است و روابط اقتصادی نیز مكملی برای تعمیق و گسترس دوستی دو كشور خواهد شد.

وی دیروز برای تسلیم پیام 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری اسلامی ایران به 'عبدالله گل' رییس جمهوری تركیه و گفت وگو با مقام های بلندپایه این كشور وارد آنكارا شد.

وی قرار است امروز با 'نهاد ارگون' وزیر صنعت، علوم و فناوری تركیه دیدار خواهد داشت.

دیدار با عبدالله گل قرار است فردا صورت گیرد ولی دیدار با 'رجب طیب اردوغان' نخست وزیر تركیه احتمال امشب صورت خواهد گرفت.

احمدی نژاد رییس دوره ای جنبش عدم تعهد در پیام خود، عبدالله گل را برای شركت در شانزدهمین نشست سران 'جنبش عدم تعهد' در شهریور ماه آینده، به تهران دعوت كرده است.

خاورم**2011**230**1651



:: برچسب‌ها: ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی شركت توسعه منابع آب و نیروی ایران, مهندس 'غلامحسین سمندگانی' افزود: دو واحد نیروگاه گتوند علیا از زمان بهره برداری

تاكنون 120 هزار مگاوات ساعت انرژی برق تولید كرده اند كه حدود 40 هزار مگاوات ساعت آن در زمان پیك مصرف برق كشور بوده است.

وی ارزش برق تولیدی نیروگاه گتوندعلیا در این دوره كوتاه را حدود 45 میلیارد ریال اعلام كرد.

سمندگانی با اشاره به اهمیت برق تولیدی نیروگاه برق آبی گتوند علیا در زمان اوج مصرف برق ، اظهار داشت: این نیروگاه در تابستان سالجاری، كمك بسیار شایانی در جلوگیری از بروز خاموشی ها خواهد كرد.

مدیر امور مهندسی برق و مكانیك طرح گتوند علیا در ادامه از وارد مدار شدن واحدهای سوم و چهارم نیروگاه گتوند علیا در اوایل مرداد و شهریور ماه سال جاری خبر داد.

نیروگاه گتوند علیا در مجموع دارای هشت واحد 250 مگاواتی شامل چهار واحد فاز اول و چهار واحد فاز توسعه است كه با ظرفیت دو هزار مگاوات ، توان تولید سالیانه چهار هزار و 550 گیگاوات ساعت انرژی برق آبی را دارد.

این نیروگاه پس از بهره برداری كامل بیشترین میزان تولید انرژی در میان نیروگاه های برق آبی كشور را داشته و علاوه بر تضمین امنیت شبكه برق كشور، به كنترل فركانس و پایداری شبكه سراسری كمك فراوانی خواهد كرد.

ساختگاه طرح سد و نیروگاه گتوند علیا در استان خوزستان و در پنج كیلومتری شهرستان گتوند است.

7279/538/320



:: برچسب‌ها: رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika


:: برچسب‌ها: دریاچه , دوچرخه , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ' محمود احمدی نژاد ' روز پنج شنبه در حاشیه بازدید از دومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران در جمع خبرنگاران گفت: از طریق بازی ها شخصیت سازی، هویت سازی و اخلاق سازی صورت می گیرد و به وسیله بازی ها می توان نظام ارزشی و معیارهای ارزشی را در یك جامعه منتشر كرد.

احمدی نژاد با بیان اینكه ما از یك فرهنگ بسیار غنی و یك اندیشه جامع ارزشمند برخوردار هستیم ، گفت: تاریخ ، نوع نگاه و شخصیت های اسطوره ای كشور ما و همچنین حوادث مهمی كه دراین كشور در طول تاریخ رخ داده ، ظرفیت بسیار مهمی برای انجام یك كار فرهنگی گسترده و اثرگذار ایجاد كرده است.

رییس جمهوری اظهار داشت: امروز از دیدن این همه ابتكار ، نوآوری و حضور خلاق متخصصان و جوان های ایرانی در فضای مجازی خوشحال شدم.

وی اظهار داشت: امروزه بازی هایی كه در فضای مجازی انجام می شود بر بازی هایی كه در محیط واقعی اتفاق می افتد،‌ غلبه كرده است و در دوره ارتباطات بخش مهمی از وقت مردم در فضای مجازی سپری می شود.

رییس جمهوری در ادامه گفت: در زمان حاضر بازی ها و به ویژه بازی های نرم افزاری تبدیل به یك عنصر ثابت و اثرگذار و البته یك كار بسیار بزرگ فرهنگی شده است.

وی با بیان اینكه تا 2 یا 3 سال پیش ما فقط از تولیدات دیگران در زمینه بازی های رایانه ای استفاده می كردیم ،‌گفت: هم اكنون شاهد فعالیت قابل توجه جوانان ایرانی در زمینه تولید انبوه این گونه بازی ها در داخل كشور هستیم و شاهدیم كه در این زمینه ابتكارات و نوآوری های زیادی ایجاد شده است.

رییس جمهوری گفت: دو سه سال قبل دولت در شورای انقلاب فرهنگی بنیاد بازی های رایانه ای را تاسیس كرد و بودجه خوبی به آن اختصاص داد و این بنیاد نیز از سازندگان و تولیدكنندگان ایرانی بازی های رایانه ای به خوبی حمایت كرد.

احمدی نژاد با بیان اینكه كارهای خوبی در كشور در زمینه تولید بازی های رایانه ای انجام شده و قطار آن با شتاب خوبی به راه افتاده است، گفت: طبق گزارشاتی كه برخی تولید كنندگان ارائه كرده اند خریداران فراوانی در بازارهای بین المللی سراغ محصولات و بازی های رایانه ای ایرانی آمده اند و بازی های رایانه ای تولید متخصصان ایرانی امروز در بازارهای بین المللی جای خوبی برای خود باز كرده و این فضا در حال گسترش است.

وی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری كرد تا در كشور به مرحله ای برسیم كه نوجوانان و جوانان زمانی خواستند بخشی از وقت خود را پای دستگاه رایانه به بازی بگذرانند، از یك بازی ایرانی با مفاهیم انسانی، توحیدی و اخلاقی ، استفاده كنند.

احمدی نژاد پیش از این مصاحبه از غرفه های مختلف دومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای كه در مصلی امام خمینی (ره ) تهران در حال برگزاری است بازدید كرد.

این نمایشگاه كه از روز ششم تیر آغاز به كار كرده است تا دهم ماه جاری ادامه خواهد داشت.

سیام**1723**9190**1601



:: برچسب‌ها: گل , چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا، 'سید حسن موسوی' روز پنج شنبه در نشست هم اندیشی مدیران دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در برج میلاد تهران به سند چشم انداز 20 ساله كشور در بخش گردشگری اشاره كرد و افزود: بر اساس این سند باید تا پایان سال 1404 معادل 20 میلیون گردشگر خارجی به ایران وارد شود كه با توجه به شیب در نظر گرفته شده در این سند، تحقق این رقم امكان پذیر نیست.

وی خاطر نشان كرد كه برای رسیدن به این عدد، امسال سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جذب هفت میلیون و 500 هزار گردشگر را هدفگذاری كرده است.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ایران را دومین كشور دارای جاذبه های طبیعی و تاریخی برشمرد و با بیان این كه با وجود این میزان جاذبه گردشگری، كشور ما سهم پایینی از گردشگری دنیا دارد، گفت: اطمینان دارم كه در آینده نه چندان دور همه اركان نظام حساسیت بالای ضرورت جذب گردشگر خارجی و رونق گردشگری داخلی را احساس خواهند كرد.

وی، دفاتر خدمات مسافرتی را پیشگامان عرصه ورود گردشگر به كشور دانست و به آنان وعده داد كه مشكلات و موانع صدور مجوز بند ب (تورهای گردشگری) در آینده نزدیك حل شود تا ورود گردشگر به كشور نیز تسهیل گردد.

موسوی خطاب به مدیران دفاتر خدمات مسافرتی گفت: اگر شما نخواهید، ورود 5/7 میلیون گردشگر به كشور محقق نمی شود.

راه اندازی شبكه تلویزیونی گردشگری، وعده دیگر معاون رییس جمهور در این نشست هم اندیشی بود كه گفت: مذاكرات و توافق های اولیه با رییس سازمان صدا و سیما در این زمینه صورت گرفته است.

وی همچنین گفت كه هفته آینده نخستین جلسه كار گروه حمایت از میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری در دولت تشكیل می شود.

** 500 آژانس مسافرتی تعطیل و رها شده اند

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به ارایه آماری از وضعیت دفاتر خدمات مسافرتی در كشور پرداخت و گفت: حدود 500 دفتر خدمات مسافرتی در حالت تعلیق، تعطیلی هستند و به حال خود رها شده اند.

'منوچهر جهانیان' افزود: بررسی ها نشان می دهد كه سه هزار و 733 مجوز دفتر خدمات مسافرتی در كشور ثبت شده است كه از این تعداد سه هزار و 273 دفتر فعال هستند.

وی از برنامه این معاونت برای ساماندهی دفاتر خدمات مسافرتی و تسهیل فرآیند صدور مجوز بند ب (تورهای گردشگری) و رونمایی از سامانه‌ اینترنتی از هفته آینده و نیز فعال شدن دفاتر پیشخوان دولت در زمینه صدور مجوزهای گردشگری خبر داد.

معاون گردشگری كشور با یادآوری آمار مربوط به سفرهای نوروزی امسال هموطنان و استفاده آنان از آژانس های خدمات مسافرتی اظهار داشت: در ایام نوروز 51 میلیون و 270 هزار سفر انجام شد كه تنها 6/6 درصد از این سفرها با استفاده از تور انجام شد.

وی یادآور شد: سال گذشته سه میلیون و 294 هزار گردشگر وارد كشور شدند كه 11 درصد از این گردشگران با تور به ایران سفر كرده بودند.

جهانیان درباره رشد تاسیسات گردشگری در كشور در هفت سال گذشته افزود: در سال 1384 تعداد 646 هتل در كشور وجود داشت كه این رقم در خرداد ماه امسال به 978 هتل رسیده است.

همچنین تعداد هتل آپارتمان‌ها نیز در این مورد از 24 واحد به 522 واحد رسیده اند و مهمان پذیرها نیز از رقم یك هزار و 500 واحد به یك هزار و 617 مورد افزایش یافتند.

به گفته جهانیان، تعداد مجتمع‌های بین راهی نیز در سال 84 برابر دو هزار و 74 واحد بود كه اكنون به دو هزار و 295 واحد رسیده است، ضمن آن كه جمعیت راهنمایان تور نیز افزایش دو برابری را تجربه كرده است و از رقم دو هزار و 675 نفر به پنج هزار و 628 نفر رسیده است.

معاون گردشگری كشور تاكید كرد: نظارت بر صنعت گردشگری باید توسط بخشی خصوصی در تشكل‌های صنفی انجام شود و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز در این‌ باره نهایت همكاری را خواهد داشت.

** واگویه های مدیران دفاتر خدمات مسافرتی

پس از سخنرانی رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، یكی از مدیران دفاتر خدمات مسافرتی حاضر در این مراسم از وی خواست تا موضوع فعالیت غیرمجاز برخی افراد در حوزه راه اندازی تورهای گردشگری و نیز انحصاری كه درباره اعزام زایران به عتبات عالیات برای شركت شمسا ( مجری برگزاری تورهای زیارتی سازمان حج و زیارت) وجود دارد، مورد پیگیری قرار دهد كه اظهارات وی با تشویق حاضران همراه شد.

معاون رییس جمهور نیز در پاسخ به این اظهارات با تاكید بر اهمیت ویژه مباحث عراق، به مدیران دفاتر خدمات مسافرتی وعده داد كه موضوع را با رییس سازمان حج و زیارت در میان بگذارد و در تعامل دو سویه مشكل را حل كند و در غیر این صورت موضوع را در كار گروه حمایت از صنعت گردشگری دولت مطرح و پیگیری كند.

فراهنگ 2025/1594



:: برچسب‌ها: تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار 'محمدرضا نقدی' روز پنجشنبه در جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت سازندگی در استانداری كردستان افزود: پروژه های تعریف شده برای بسیج سازندگی نیز در سال جاری چند برابر خواهد شد.

وی با اشاره به اینكه فعالیت های بسیج سازندگی در جامعه از لحاظ معنوی و اخلاقی بسیار ارزشمند است، اظهار داشت: حضور نیروهای جوان و با نشاط در مناطق محروم، زیباترین فعالیت مردمی بسیج سازندگی است كه با كمك مردم و برای آن ها انجام می شود.

وی حضور بسیجیان در عرصه سازندگی كشور را به فعالیت در جبهه تشبیه كرد و گفت: بسیجیان حضور در این عرصه را همچون حضور در جبهه و خدمت به مردم می دانند.

سردار نقدی گفت: در حال حاضر بسیج سازندگی در 76 عرصه و حوزه فعالیت می كند و كارهای متعددی همچون ساخت و بازسازی خانه بهداشت، مساجد، خانه عالم، زیارتگاه ها و آبخیزداری را بر عهده گرفته است.

وی افزود: بسیج سازندگی می تواند تمامی این عرصه ها را به صورت 100 درصدی بر عهده بگیرد تا فعالیت های اساسی و بزرگتر توسط دولت انجام شود و به این ترتیب باری از دوش دولت كاسته شود.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سفر به استان كرمانشاه در مورد به صحنه آوردن مردم برای حل مشكلات گفت: یكی از مشكلات بزرگ كشور مساله بیكاری است كه می توان از ظرفیت سازمان بسیج سازندگی به عنوان یك نیروی مردمی در حل این مشكل بهره برد.

533/570/320



:: برچسب‌ها: سفر , خانواده , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

امام خمینی(ره) پس از شهادت آیت الله دكتر بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب كه در هفتم تیر سال 60 به دست منافقان رخ داد فرمودند: آنها تكلیف خودشان را عمل كردند و به شهادت رسیدند. خدا همه را رحمت كند. ما كه هستیم، تكلیفمان چي هست؟ در این وقتي كه ما واقع شده‏ایم و همه قدرت هاي خارجي مخالف ما هستند و در داخل هم مي‏بینید كه این انگل ها هستند و خزیده‏اند در سوراخ‏ها، لكن خرابكاري مي‏كنند، ما الآن وظیفه‏مان چي است؟

ما وظایف زیادي داریم و شما آقایان علما و اهل علم در سرتاسر كشور وظایفتان بیشتر است. مسوولیتتان بیشتر است، براي اینكه شما وضعتان و مشي‏تان نمایشگر این است كه ما نماینده انبیا هستیم. شما اشتغالتان و لباستان، همه حكایت از این مي‏كند كه این جمعیت نماینده اسلام هستند. كسي كه نماینده اسلام است، وظیفه‏اش بسیار خطیر است. همه قشرها در هر جا هستند، وظیفه‏شان بسیار است، لكن در بین همه، شما وظیفه‏تان بیشتر است. ماها وظیفه‏مان بیشتر است.

ماها اگر - خداي نخواسته - یك خطایي، یك اشتباهي بكنیم، این پاي نماینده پیغمبر اكرم و اسلام حساب مي‏شود. آبروي اسلام به دست شماست. روحانیوني كه در قوه قضاییه و مشغول قضاوت هستند یا مشغول یك كار دیگري هستند، اینها وظیفه‏شان زیادتر از دیگران است. اگر - خداي نخواسته - یك قضاوتي بر خلاف حق واقع بشود - و لو اشتباه - این منعكس مي‏شود كه اینها دارند خرابكاري مي‏كنند.

** بخشی از بیانات امام خمینی(ره) در جمع روحانیون تهران در 10 تیر سال 1360

فراهنگ ** 1003 ** 1568



:: برچسب‌ها: موسیقی , آیفون , هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()