نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا به نقل از ریانووستی، چنچیك روز دوشنبه در كنفرانسی ویدئویی خاطرنشان كرد: 20 سركرده جنگجویان مسلح در منطقه قفقاز روسیه از جمله كشته شدگان هستند.

وی افزود: این افراد در جریان 50 رشته اقدامات ضدتروریستی و بیش از یك هزار و یك صد مورد درگیری مسلحانه كشته شده اند.

مقام امنیتی روس همچنین خاطرنشان كرد كه در پنج ماه اخیر 198 جنگجو در منطقه قفقاز روسیه دستگیر شدند.

وی اضافه كرد: سازمان های امنیتی روسیه در این مدت 43 مخفیگاه جنگجویان و 150 انبار پنهانی سلاح آنها را كشف و نابود كردند.

در سال 2011 میلادی نیز حدود 300 جنگجوی مسلح در منطقه قفقاز روسیه كشته شدند.

اروپام/2242**518**1368**



:: برچسب‌ها: پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا از بیروت، نشست گفت وگوی ملی لبنان با حضور تمامی مدعوین از جریان 8 و 14 مارس به غیر از 'سعد حریری' رییس حزب المستقبل كه در خارج از كشور به سر می برد و 'سمیر جعجع' رییس فالانژها كه این گفت وگو را تحریم كرده است، در كاخ 'بعبدا' لبنان آغاز شد.

در این نشست علاوه بر 'میشل سلیمان' رییس جمهور این كشور، 'نجیب میقاتی' نخست وزیر، 'نبیه بری' رییس مجلس، 'سلیمان فرنجیه' رییس حزب مسیحی 'المرده' حضور دارند.

'میشل المر' نماینده مسیحی مجلس، 'فواد سنیوره' رییس فراكسیون المستقبل مجلس و 'امین جمیل' رییس حزب كتائب از سران برجسته 14 مارسی حاضر در این جلسه هستند.

در پایان این نشست بیانیه ای صادر شد و حاضران بر ضرورت التزام به بندهای 'بیانیه بعبدا' كه در جلسه پیشین صادر شده بود تاكید كردند؛ بویژه بندهایی كه به موضوع آرام ساختن كشور از نظر امنیتی، سیاسی و رسانه ای و همچنین پشتیبانی از ارتش اشاره داشت.

در این بیانیه همچنین بر سیاست خویشتن داری لبنان از نزاع های منطقه ای و بین المللی و اجازه ندادن به اینكه این كشور گذرگاه قاچاق سلاح و عناصر مسلح باشد، تاكید شده است.

حاضران همچنین بر از سرگیری گفتگو طی جلسه آینده در خصوص استراتژی ملی دفاع از جمله مساله سلاح؛ آن هم از منظر رویكردی كه رییس جمهوری در جلسه آتی ارایه خواهد كرد، تاكید كردند.

حاضران در این نشست همچنین از دولت خواستند كه مكانیسمی مناسب را به منظور اجرایی ساختن تصمیمات پیشین كه نسبت به آنها توافق صورت پذیرفته است مهیا سازد و همچنین بر تصمیمات توافق نامه 'طایف' و تصمیمات اتخاذ شده در خصوص مساله فلسطین كه از جمله آن تصمیمات تشكیل كمیته های لازم به منظور پیگیری و تنظیم مكانیزم لازم برای حل و فصل این مساله است تاكید كردند.

در این رابطه بر ضرورت حل و فصل مساله سلاح خارج از اردوگاه ها ومسایل اجتماعی و انسانی فلسطینیان با همكاری 'آنروا' نمایندگی سازمان ملل در لبنان و كمیساریای عالی پناهندگان و دیگر موسسات تاكید شده است.

در ادامه این بیانیه بر به كار نگرفتن سلاح در داخل لبنان تاكید شده است.

حاضران بر این امر تاكید كردند كه تنها راه حل موجود به منظور دستیابی به استراتژی ملی دفاعی كه از بخش های مهم آن، مساله سلاح و حفاظت از وحدت و ثبات لبنان بوده، گفتگو است و ضرورت دارد كه این گفتگوها پویا و مستمر باشد و با توافق كامل همه گروه ها در این خصوص نقشه راه و مكانیزمی لازم ترسیم شود.

'میشل سلیمان' رییس جمهور لبنان جلسه گفتگوهای ملی این كشور را با دستور كار جلسه پیشین و همچنین بیانیه صادرشده در آن جلسه آغاز كرد و متذكر شد كه از آن بیانیه، استقبال های داخلی، منطقه ای و بین المللی زیادی از جمله از سوی اتحادیه عرب صورت گرفته است.

وی با تاكید بر اینكه التزام به مندرجات این بیانیه ضروری است، از تمام گروه های شركت كننده در این نشست ها خواست كه به بحث و بررسی در خصوص مواد آن بپردازند.

هیأت گفت وگوی ملی پیش از سال 2006 ( 1385 )با چند هدف تشكیل شد كه مهمترین آن‌ها پایان دادن به وجود سلاح فلسطینی های خارج از اردوگاه‌های موجود در لبنان و سازماندهی آن در داخل این اردوگاه‌ها بود.

مساله وضع استراتژی دفاعی مشخص برای لبنان و بحث بر سر سلاح حزب‌الله هم كه یكی از اهداف این هیأت بود به دلیل شرایط موجود و جنگ 33 روزه اسراییل مسكوت گذاشته شد.

بعد از انتخابات اخیر مجلس و پس از آن انتخاب میشل سلیمان به ریاست جمهوری تغییراتی در قوانین این هیأت ایجاد شد و میشل سلیمان با طرح دو باره این مساله لیستی متشكل از 19 نفر را برای عضویت در این هیأت پیشنهاد كرد.

در دور دوم این گفت وگوها، شركت كنندگان در این نشست توافق كردند كه بحث در باره استراتژی دفاعی ادامه پیدا كند.

در این نشست همچنین توافق شد كه ضمن ادامه گفت وگوها در مورد استراتژی دفاعی ، كمیته كارشناسی به مطالعه و تحقیق خود برای تدوین راهكاری در مورد نقاط مشترك بین طرح های ارایه شده در مورد استراتژی دفاعی عمل كند و همه سران و رهبران سیاسی همچنان پایبند به آتش بس سیاسی و رسانه ای باشند.

خاورم*2024**1030 **1446



:: برچسب‌ها: سان ,
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

اظهارات وزیر دادگستری در باره مبارزه با فساد، تاکید حامد کرزی بر تغییر زبان در شماری از دانشکده ها و طرح امنیتی وزارت دفاع افغانستان از موضوعهای مورد بحث در مطالب اصلی روزنامه های چاپ امروز کابل هستند.

روزنامه اراده در سرمقاله خود اظهارات اخیر حبیب الله غالب، وزیر عدلیه/دادگستری در باره مبارزه با فساد را نقد کرده و نوشته که در فساد مالی عمدتا کسانی دست دارند که در نهادهای دولتی اختیاراتی دارند و از قانون هم کاملا آگاهند.

روز یکشنبه، ۴ سرطان/تیر آقای غالب در همایشی که برای بررسی راههای مبارزه با فساد مالی در کابل برگزار شد، گسترش فساد را ناشی از عدم آگاهی مجریان قانون از احکام قانون دانست و تاکید کرد تا زمانی که آنها خود از قانون تفسیر درستی نداشته باشند، در مبارزه با فساد موفق نخواهند شد.

نویسنده اراده اما معتقد است که "فساد پیشه‌های اصلی اراکین بلندپایه دولتی هستند و حتی برخی از آنها خود تهیه کننده قانون هستند چه برسد به این که آنها از احکام قانون اطلاع نداشته باشند. به باور نویسنده، قانون شکنان با استفاده از مقام و اختیارات خود دست به فساد می‌زنند.

روزنامه با تذکر این که اظهارات وزیر عدلیه را کاملا رد نمی‌کند، افزوده که میزان فساد ناشی از عدم آگاهی از قانون، نسبت به فسادی که "قصدا و با آگاهی کامل" صورت می‌گیرد، "بسیار محدود" است.

اراده در ادامه هشدار داده تا زمانی که به زورگویی و استفاده شخصی از صلاحیتهای دولتی پایان داده نشود و کسانی که با استفاده از روابط خویشاوندی و حزبی به رده‌های بالای دولتی رسیده و متهم به فساد شده‌اند، محاکمه نشوند، موفقیت مبارزه با فساد بعید است.

ماندگار شماری از مقاله‌های اصلی شماره امروز خود را به بررسی اظهارات اخیر حامد کرزی مبنی بر تغییر زبان آموزشی از فارسی و پشتو به انگلیسی در دانشکده‌های پزشکی و مهندسی، اختصاص داده و این طرح را نقد کرده است.

این روزنامه در سرمقاله خود نوشته که عملی کردن این طرح "دشمنی آشکار با این سرزمین، دانش و فرهنگ آن است و هیچ منطق سالمی چنین طرحی را نمی‌پذیرد". به نظر نویسنده، در حالی که بحث زبان به شدت داغ شده، طرح تازه آقای کرزی "خطرناک" است.

ماندگار در تیتر مقاله‌ای از قول شماری از استادان دانشگاه نوشته که "تغییر زبان خوش خدمتی به بیگانه و یک خیانت است". نویسنده از قول فیض‌الله جلال استاد دانشگاه کابل نوشته که که این طرح برای نابودی زبان مولانا، ابن سینا، خواجه عبدالله انصاری، ناصر خسرو و سید جمال‌الدین افغانی ارائه شده است.

ماندگار در مقاله دیگری با عنوان "مشکل زبان هم حل شد"، با لحن طعنه‌آمیزی نوشته که "آقای رئیس جمهوری پس از ده سال آمد و برای یک بار هم که شده حرف حسابی گفت". نویسنده افزوده که آقای کرزی با مشخص کردن زبان آموزشی رشته‌های مهندسی و پزشکی، کشور را از یک معضل بزرگ نجات داد.

روزنامه دولتی انیس گزارش داده که وزیر دفاع افغانستان در جلسه شورای امنیت ملی طرحی ارائه کرده که بر اساس آن، "برای مبارزه جدی با تروریسم" مرزهای افغانستان تحت کنترل و نظارت دقیقتر و بیشتر قرار خواهد گرفت.

این جلسه روز یکشنبه، ۴ سرطان/تیر با حضور حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان و شماری از مقامهای ارشد امنیتی و دفاعی افغانستان برگزار شد.

وزارت دفاع در این طرح همچنین تاکید کرده که برای تامین امنیت و ثبات در افغانستان، باید به پناهنگاههای تروریسم که در آن سوی مرزهای افغانستان (پاکستان) موقعیت دارند، توجه جدی صورت گیرد.

تیتر اول روزنامه سخن جدید این است: "گفتگوهای صلح پشت پرده در پاریس". در این گزارش که ابتدا در وبسایت خبرگزاری بخدی منتشر شده، آمده که شماری از رهبران جهادی، نمایندگان گروه طالبان، حزب اسلامی، جبهه ملی، شورای عالی صلح و حزب حق و عدالت با هم در پاریس گفتگو کردند.

یک منبع نزدیک به حزب اسلامی به خبرگزاری بخدی گفته که در این نشست، که در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه گذشته برگزار شد، غیرت بهیر نماینده حزب اسلامی، احمدضیا مسعود رئیس جبهه ملی، همایون شاه آصفی نماینده ائتلاف ملی، عبدالسلام ضعیف نماینده شورای عالی صلح، حنیف اتمر رئیس حزب حق و عدالت و حکمت خلیل کرزی نماینده خانواده حامد کرزی شرکت داشته‌اند.

سخن جدید در سرمقاله خود نوشته که این گونه نشستها "ملی نیستند" و گفتگوهای صلح "برنامه‌ای معامله گرایانه نیست که گروههای مذاکره کننده آن را مخفیانه به پیش ببرند". به نظر نویسنده، اگر مذاکرات پشت پرده صورت گرفته باشد، این امر حاکی از آن است که جناحهای سیاسی به مجاری دموکراتیک باور ندارند.

روزنامه از کشورهای غربی هم انتقاد کرده که به تعبیر نویسنده از چنین موارد "غیردموکراتیک" حمایت می‌کنند. به باور نویسنده سخن جدید، در این گونه نشستها تنها منافع گروهی جناحها در نظر گرفته می‌شود و به دلیل این که همه جناحهای درگیر در آن شرکت ندارند، این گفتگوها باعث افزایش تنشها می‌شود.



:: برچسب‌ها: آلمان , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

دختران تخاری گفته اند که پس از حس کردن بویی شبیه به عطر، بیهوش شدند

مقامهای محلی در جنوب و شمال افغانستان گفته اند که ۶۰ دانشجوی یک مرکز آموزشی پلیس در هلمند و بیش از صد دختر دانش آموز در سرپل مسموم شده اند.

در همین حال تلویزیون ملی افغانستان روز گذشته "اعترافات" شماری از "متهمان" بدست داشتن در سم‌پاشی یک مکتب/مدرسه در تخار را پخش کرد.

صدیق صدیقی سخنگوی وزارت داخله/کشور افغانستان روز دوشنبه، ۵ سرطان/تیر به بی بی سی گفت که ۶۰ دانشجوی یک مرکز آموزشی پلیس در شهر لشکرگاه، مرکز هلمند مسموم شده اند.

او گفت براساس تحقیقات، علت مسمومیت این دانشجویان نوشیدن نوشابه‌های است که تاریخ مصرف آن گذشته بوده.

او دست داشتن "دشمن" در مسمومیت این دانشجویان را رد کرد.

پیشتر سخنگوی والی هلمند گفته بود که این دانشجویان پس از خوردن ام (انبه) مسموم شده بودند.

این خبر در حالی منتشر می شود که برای سومین روز پی در پی ۱۰۵ دختر دانش آموز دیگر در ولایت سرپل، در شمال افغانستان مسموم شده اند.

یک مقام اداره صحت/بهداشت سرپل به بی بی سی فارسی گفت که این دانش آموزان پس از درمان در بیمارستان مرخص شدند.

این در حالی است که بیش از دو صد دختر دانش آموز دیگر در دور روز گذشته هم در همین ولایت مسموم شده بودند.

پیش از این در ولایتهای بامیان، تخار، قندوز و چند ولایت دیگر هم صدها دختر دانش آموز نیز مسموم شده بودند.

'اعترافهای' بازداشتی‌ها

روز گذشته (یکشنبه، ۴ سرطان/تیر) تلویزیون ملی افغانستان "اعترافهای" افرادی را پخش کرد که به اتهام دست داشتن در سم‌پاشی در یک مکتب دخترانه در ولایت تخار بازداشت شده اند.

بر اساس این اعترافهای ویدئویی، گروه طالبان به کمک افرادی که در برابر پرداخت پول با این گروه همکاری می‌کردند، چند شیشه مواد سمی را به تخار منتقل و این مواد را در محیط مکتب 'بی بی هاجره' پاشیدند.

به گزارش تلویزیون دولتی، دانش آموزانی که با استنشاق این مواد مسموم و بیهوش شدند، گفته اند که آنها پس از حس کردن چیزی خوشبو در محیط مکتب بیهوش شدند.

اخیرا حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان گفت که "دشمنان مردم افغانستان" با استفاده از نوعی "گاز" به مسموم کردن دختران می پردازند.

کارگر نوراوغلی

کارگر نوراوغلی گفت که حالا تقریبا ثابت شده که همین مواد به دست آمده باعث مسمومیت دانش آموزان شده است

غلام‌سخی کارگر نوراوغلی، سخنگوی وزارت صحت (بهداشت) افغانستان به بی بی سی گفت که مواد سمی به دست آمده از تخار به دو شکل گاز و مایع بوده است.

به گفته او، عاملان سم‌پاشی مکتبهای دخترانه، این گاز سمی را در محیط مکتب پخش می‌کردند و ماده مایع سمی را با آب آشامیدنی مخلوط می کرده اند.

سخنگوی وزارت صحت توضیح داد که آزمایش این مواد پیچیده است و به همین دلیل در تحقیقات آزمایشگاهی در نمونه‌های خون گرفته شده از دانش آموزان مسموم شده دیده نشده است.

آقای نوراوغلی افزود که هنوز این مواد شناخته نشده و برای تحقیقات بیشتر در اختیار نیروهای بین المللی مستقر در افغانستان گذاشته شده تا در شناسایی آن کمک کنند.

در پی بازداشت افراد متهم به دست داشتن در مسمومیت دختران تخاری، لطف الله مشعل، سخنگوی اداره امنیت ملی اعلام کرد که گروه طالبان مسئول سم‌پاشی مکتبهای دخترانه هستند.

اما طالبان اخیرا گفتند که در این کار دست ندارند.

طالبان در زمان حاکمیت شان بر افغانستان، اجازه نمی دادند دختران به مکتب بروند.



:: برچسب‌ها: فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

روزنامه های امروز صبح تهران در صفحات اول خود علاوه بر انعکاس شادمانی مردم قاهره از انتخاب محمد مرسی نامزد اسلامگرایان، از سخنان فرماندهان ارتش و سپاه پاسداران به عنوان پاسخ قاطع به تهدیدهای خارجی یاد کرده اند. ادامه سئوال هایی درباره بی احترامی به رییس جمهور ایران در برزیل و مسائل مربوط به گرانی از جمله دیگر مطالب این روزنامه هاست.

از جمله مطالب این روزنامه ها سئوالی است در این باره که چرا روحانیون به گرانی ها اعتراض نمی کنند و تنها به مسائل فرهنگی مربوط به بدحجابی یا سیاست خارجی علاقه نشان می دهند.

تیتر اصلی صفحه اول تهران امروز

انتظار تهران از مرسی

فریدون مجلسی در مقاله ای در نوشته برخی رسانه‌های ایران طی هفته گذشته پیشاپیش به استقبال پیروزی نامزد «اخوان‌المسلمین» رفتند. اکنون نماینده کسانی که خواهان اعدام حسنی مبارک بودند انتخاب شده است، شاید مانند مقامات قبلی مصر در برداشتن نام «خالد اسلامبولی» کشنده انور سادات از روی خیابان «وزرای» تهران، اصرار نداشته باشند. مصر خیلی شانس آورد که آرا را منصفانه شمردند و در این انتخابات نصف به نصف، اخوانیون برنده شدند. زیرا اگر نتیجه منصفانه هم به آن طرف سنگینی می‌کرد، شاید مصیبتی خونین به بار می‌آورد.

نویسنده از مقامات و تحلیلگران خواسته نگاه واقع بینانه به شرایط داشته باشند اولا رییس‌جمهور منتخب کنونی و طرفدارانش می‌دانند که نفوذ آنان بر ارتش ضعیف است. دیگر اینکه در کشورهایی که پیشینه دموکراسی ندارند نمی‌توان انتظار داشت که صاحبان قدرت آن را به آسانی از دست بدهند. و نکته مهم دیگر این است که منتخب شماره دو اخوان‌المسلمین و طرفدارانش واقف‌اند که علاوه بر ارتش نیمی از رأی‌دهندگان نیز نظر دیگری داشته‌اند. یعنی به آن آسانی هم نمی‌توانند سلایق شخصی خودشان را در امور زندگی مردمانی که بخش بزرگی از آنان نیز مسیحیان قبطی هستند، تحمیل کنند.

صفحه اول کیهان، عکس و خبر شادمانی میدان تحریر

به نظر مقاله شرق محمد مرسی رییس‌جمهور منتخب مهندس تحصیلکرده آمریکا، آنقدر ریاضی بلد است که در این معادله چندین مجهولی، چندان جدی، به دنبال راه‌حلی سریع و دلبخواهی نباشد. و اینها چیزهایی است که یک دولت در تصمیماتش با آن مواجه است و ممکن است در عمل به همان «شیر بی‌یال و دم و اشکم» مولانای خودمان بینجامد.

از چه کسی استقبال نشد، خاتمی یا احمدی نژاد؟

مهتاب یوسفی مقدم در مقاله ای در نوشته انگارهمین دیروز بود که محمود احمدی نژاد در نشست انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده بود که دلش سوخته بود برای کم لطفی رئیس جمهور فرانسه که استقبال درستی از محمد خاتمی نداشته است غافل از اینکه ژاک شیراک برای استقبال از رئیس جمهور سابق از پله‌های کاخ الیزه پایین آمد و با وی خوش و بش کرد. اما این روزها عرصه دیپلماسی شرایط متفاوتی را تجربه می‌کند. آخری هم درخواست محمود احمدی نژاد برای دیدار با دیلما روسلف رئیس جمهور برزیل از سوی وی رد می‌شود و در فرودگاه ریودوژانیرو هم شخصیت مهمی از دولت برزیل به استقبال رئیس جمهور و هیات همراه نمی آید.

در ادامه این مقاله آمده فارغ از ضعف دستگاه دیپلماسی در عرصه بین‌الملل و تشریفات بین کشوری می‌توان گفت که رئیس جمهور نماینده یک ملت در عرصه جهانی محسوب می‌شود و هر نوع رفتار و اظهارنظرش به پای مردم آن کشور، فرهنگ و هویتش نوشته می‌شود، به واقع چه پاسخی می‌توان در مورد عدم استقبال و بدرقه مناسب از رئیس جمهورایران در برزیل داد و چه توجیهی در این باره پیدا کرد؟

بی صدائی روحانیت و خاویار کیلویی یک‌میلیون

در گزارشی نوشته خاویار ارزان یک‌میلیون تومانی به‌زودی جای خود را در سفره مردم باز خواهد کرد. تعجب نکنید این جدیدترین وعده در راستای تامین رفاه هرچه بیشتر خانواده‌های ایرانی است تا این‌بار یکی از لوکس‌ترین و گران‌ترین غذاهای جهان کاندیدای حضور در سفره‌های مردم شود؛ سفره‌هایی که این روزها حضور بسیاری از پایه‌های ثابت خود از جمله شیر، مرغ، گوشت، میوه و لبنیات را کمرنگ می‌بیند.

براساس این یکی از شرکت‌های اقماری وزارت جهادکشاورزی که شیلات را در دست دارد از آمدن خاویار ارزان‌قیمت تا ۵/۱ سال دیگر بر سر سفره مردم خبر داد و مدیرعاملش در پاسخ به این سوال که تا چه مدت دیگر خاویار ارزان‌قیمت به بازار خواهد آمد؟ گفته می‌توانیم این قول را به مردم بدهیم که انشاءالله تا ۵/۱سال دیگر خاویار ارزان‌قیمت را بر سر سفره مردم بیاوریم.

به نوشته شرق البته تاکید بر این است که قیمت هر کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری ۱۲‌هزار تومان و خاویار نیز یک ‌میلیون تومان خواهد شد، این در حالی است که هم‌اکنون گوشت ماهی خاویاری در بازار کیلویی ۲۵‌هزار تومان و خاویار کیلویی چهار‌میلیون تومان است.

فضل الله یاری در نوشته گرانی‌های اخیر میوه، گوشت، مرغ و لبنیات به”لباس روحانیت» هم رسید. در کنار اخبار و گزارش‌هایی که هرروزه از افزایش قیمت خوراک، پوشاک و مسکن منتشر می‌شود، روز گذشته خبری نیز از گران شدن لباس روحانیت منتشر شد تا بهانه‌ای شود برای بررسی عملکرد روحانیت درباره معضل گرانی در کشور. اگرچه در چند روز گذشته برخی از مراجع تقلید به صراحت از گرانی موجود در کشور انتقاد کرده‌اند اما به نظر می‌رسد در این زمینه، کم‌کاری را مشاهده کرد.

کارتون جمال رحمتی در صفحه اول اعتماد

به نوشته این مقاله در طی سالیان گذشته بارها تصاویری از حضور روحانیون کشور در تجمعات اعتراضی پیرامون مسائل مختلف داخلی و خارجی منتشر شده‌است. گاهی روحانی جوانی در اعتراض به زمین‌خواری و بی‌قانونی در منطقه‌ای از کشور به شهرتی می‌رسد. زمانی روحانی دیگری با تابلویی در دست از وزارت ارشاد می‌خواهد که فلان فیلم را از پرده سینماهای کشور پایین بیاورد. گاهی نیز روحانیونی به میان مردم معترض به سیاست‌های وزارت خارجه آمده‌اند و با سخنان خود راهپیمایان را تحریک و تشجیع کرده‌‌اند.

ابتکار در نهایت نوشته اما هنوز دیده نشده‌است که روحانیت در اعتراض به مسائلی چون معیشت، اقتصاد و یا بیکاری به میدان بیاید و پلاکارد به دست بگیرد. این در حالی است که فراگیری این مشکلات و اهمیت آنها کمتر از موارد مطرح شده، نیست. ممکن است روحانیت موجود در کشور این گرانی را نبیند و یا آن را مانند مردم عادی لمس ‌نکند. ممکن است وظیفه روحانیت مبارزه با گسترش بدحجابی و بالا رفتن آمار فحشا و یا آزار و اذیت مسلمانان در سرزمین‌های فلسطین، بحرین و کشورهای غربی باشد و سخن گفتن از”گرانی” دون شأن آن ها.

در مقاله اصلی خود نوشته ۴.۵ میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران حذف شده اند و بررسیها برای حذف تعداد بیشتری از یارانه بگیران ادامه دارد. وی گفته که بخشی از حذف شدگان ایرانیان خارج از کشور و بخشی دیگر افراد دارای تمکن مالی هستند که با شیوه های مختلف شناسایی شده اند.

این روزنامه نوشته با این وجود به نظر می رسد دولت به‌خاطر محدودیت و کمبود منابع مالی نه تنها به اعتراضات توجهی نکرده است بلکه روشن شده که حدود ۴.۵ میلیون نفر دیگر یارانه نقدی دریافت نمی‌کنند و احتمال حذف افراد بیشتر وجود دارد.دولت در عین حال عملیاتی کردن فاز دوم قانون یارانه ها را هم به حالت تعلیق درآورده است. دولت تاکنون توضیح روشنی درباره تعلیق فاز دوم نداده است.

یک بار هم رمضان

محمد حسین روانبخش در ستون طنز نوشته ما سالهاست که عادت کرده ایم در ایام مبارک، شاهد گرانی بیشترتر کالاها باشیم! نوروز و ماه رمضان، میعادگاه هر ساله افزایش چند باره قیمت‌ها است. مثل معروفی هست که می‌گوید: همیشه رمضان، یک بار هم شعبان ! در راستای این مثل، امسال مرغ در ماه مبارک شعبان، به حدی بالا رفته که مسئولان به شدت محترم بعید است بتوانند با تلاش و کوشش روزافزون خود، در ماه رمضان قیمت مرغ را از اینهم بالاتر ببرند! به همین خاطر، برای جبران مافات ممکن است روی قیمت اجناس دیگر کشیده شود .

نکته دیگر این است که: قائم مقام خانه کشاورز از هجوم آفت میوه به باغ‌های ایران خبر داد؛ اما شما اصلا خودتان را ناراحت نکنید. رویم به دیوار، گلاب به رویتان، مسوولان خیلی محترم در طول این سال‌ها آنقدر تجربه در تبدیل پول نفت به میوه خارجی پیدا کرده‌اند که اگر همه باغ‌های میوه کشور از بین برود، خم به ابروی مبارک نمی‌آورند!

مسوولان ورزش، المپیک را جدی نگرفته‌اند

مهدی هاشمی در مقاله ای در با تاکید بر این که مسئولان ورزش المیپک را جدی نمی گیرند نوشته این مساله بسیار نگران‌کننده است. ما نباید بهانه‌یی به دست کسی بدهیم در حالی که بیگانگان به دنبال سوژه‌یی هستند که اهداف سیاسی خودشان را پشت سایر موضوعات پنهان کنند و ما را به نوعی به چالش بکشانند

در ادامه مقاله آمده مسوولان باید بدون معطلی و حداکثر در طول همین هفته‌ این مشکل را جمع کنند. وزیر ورزش و جوانان باید یک تصمیم اساسی بگیرد و با کسانی که موجب این چالش و مشکلات برای ورزش کشور و فضای عمومی جامعه شدند، به طور جدی برخورد کند تا روندی بر ورزش حاکم شود که موضوعات از طریق کار کارشناسی منطبق بر ضوابط و مقررات صورت بگیرد تا مسوولان کشور را با معضل و مشکل روبه‌رو نکنند و جامعه ملتهب نشود.

کارتون روز؛ حسن کریم زاده، اعتماد

به نوشته این نماینده مجلس و عضو کمیته المپیک: دومین نامه IOC کاملا جدی است و در این نامه ایران تهدید به تعلیق شده است، پشت این موضوع اهداف و اغراض سیاسی وجود دارد. تاکید دارم که نباید بهانه به دست کسی داد و باید به سرعت تعیین تکلیف کرد. در شرایط عادی هم نباید اجازه داد چنین فضایی ایجاد شود، زیرا ما بازی‌های المپیک را در پیش داریم. متاسفانه موضوع المپیک در دستور کار مسوولان ورزش به طور جدی نیست و این خیلی نگران‌کننده است.

قتل کرده، آدم که نکشته

پوریا عالمی در ستون کاناپه نقل کرده که احمد توکلی از این که "اعتبارنامه افرادی به تصویب کمیسیون تحقیق مجلس رسیده است که محکومیت قطعی کیفری دارند" ابراز تعجب کرده بود و از قول خود نوشته "همچین می‌گویید طرف محکومیت به قتل دارد که انگار آدم کشته. واقعا قضیه را بزرگ می‌کنید. خب حالا یک بابایی یک روزی برایش کار پیش آمده و قتل کرده و بابتش محکوم شده. جنایت که نکرده.

در ادامه این طنز نوشته آمده: آیا ما نباید به وضع‌مان ببالیم که چنین مجلس پویا و پر از قصه‌ای داریم؟ در حالی‌که در فرنگ از این خبرها نیست. مثلا چند وقت پیش هفده نماینده پارلمان اسلواکی در اقدامی نمادین [...] در اعتراض به عملکرد دیگر نمایندگان و تبعیضی که بین نمایندگان اسلواکی و مردم عادی در نظر گرفته می‌شود. چرا؟ فکر می‌کنید نمایندگان آن‌ها مثلا توی اختلاس دست داشتند، یا محکومیت قتل دارند، یا از این چیز میزها؟ نه‌خیر

در نهایت مقاله اعتماد آمده: نمایندگان اسلواکی در حالت مستی رانندگی کرده بودند و چون مصونیت دارند نمی توان آن ها را جریمه کرد و اعتراض نمایندگان این بود که مصونیت پارلمانی حذف شود. پرونده داشتن یعنی این. وگرنه حالا یک نفر یک قتلی کرده یا هر چی، چرا چراغ قرمز را که رد نکرده.



:: برچسب‌ها: اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا 'اس. ام. كریشنا' روز دوشنبه در آستانه گفت و گوهای وزیران امور خارجه هند و پاكستان در پاسخ به روند كندی كه گفت و گوهای صلح با پاكستان در پیش گرفته، تاكید كرد: این مسایل در 60 سال گذشته مطرح بوده و نباید انتظار راه حل اساسی را در شش روز یا شش هفته یا شش ماه داشت ولی مساله مهم این است كه روند این گفت و گوها ادامه دارد.

وی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ما باید فضایی برای پاكستان ایجاد كنیم تا بتواند به ثبات برسد.

وزیر امور خارجه هند در پاسخ به این پرسش كه آیا هند موضوع توقف خشونتها در طول خط كنترل مرزی جامو و كشمیر را پیگیری می كند گفت: دو كشور برای اینكه بتوانند به عنوان دو همسایه زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند، نیازمند انجام تلاشهای صادقانه ای هستند.

وی تصریح كرد: شرایط با پاكستان در حال عادی شدن است و ما امیدواریم كه پاكستان به تلاشهای هند در راستای مسالمت آمیز شدن روابط پاسخ مثبت دهد.

كریشنا در ادامه، دستگیری متهم اصلی حمله تروریستی 26 نوامبر سال 2008 به هتل تاج محل بمبئی را به پلیس دهلی تبریك گفت اما درباره اینكه این موضوع با پاكستان در میان گذاشته می شود، صحبتی نكرد.

وی افزود: من اطمینان دارم كه تحقیقات درستی انجام می شود و ما منتظر اعلام نتایج تحقیقات می مانیم.

'سید ذبی الدین الیاس ابوحمزه' معلم هندی و یكی از 10 تروریست اصلی و كلیدی حمله تروریستی سال 2008 بمبئی است كه هفته گذشته در فرودگاه بین المللی 'ایندیراگاندی' دهلی نو دستگیر شد.

بنابر آمار های رسمی دولت هند، حمله تروریستی بمبئی در سال 2008 بیش از 200 كشته و 300 مجروح برجای گذاشت .

آساق ** 589**1577



:: برچسب‌ها: لا ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika
فیلم خرس

خرس دومین فیلم معصومی است که جایزه ای از جشنواره شانگهای می گیرد

جایره بهترین فیلم پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم شانگهای به فیلم سینمایی "خرس" ساخته خسرو معصومی فیلمساز ایرانی رسید.

آقای معصومی در مراسم اختتامیه جشنواره از اینکه این فیلم مورد استقبال داوران قرار گرفته و با استقبال خوب مخاطبان هم روبرو شده است، ابراز خوشحالی کرد.

ریاست هیات داوران جشنواره شانگهای با فیلمساز فرانسوی ژان ژاک آنوی بود و رخشان بنی اعتماد کارگردان ایرانی در هیئت داوران جشنواره حضور داشت.

امیر نادری، دیگر فیلمساز ایرانی، ریاست داوران بخش استعدادهای نوین آسیایی را بر عهده داشت.

در جشنواره شانگهای بخشی هم با عنوان فوکوس ایرانی فیلمهای "چهل سالگی" ساخته علیرضا رئیسیان، "راه آبی ابریشم" ساخته محمد بزرگ نیا، "کودک و فرشته" ساخته مسعود نقاش زاده و "ارتباط خانوادگی" ساخته نادر مقدس را نمایش داد.

آقای معصومی پیش از این هم با فیلم رسم عاشق کشی جوایزی از جشنواره شانگهای دریافت کرده بود.



:: برچسب‌ها: معماری , نیویورک , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

سرانجام به دنبال صدور حكم دادگاه عالی پاكستان مبنی بر سلب صلاحیت یوسف رضا گیلانی نخست وزیر این كشور، قوای قضاییه و مجریه پاكستان پس از مدتی كشمكش، راجه پرویز اشرف، را به سمت نخست وزیری این كشور منصوب كردند.

تا پیش از این یوسف رضا گیلانی نخست وزیر پیشین پاكستان رویایی طولانی ترین نخست وزیری را در سر می پروراند كه حكم قوه قضاییه پاكستان در سی ام خرداد ماه پایان این رویا را برای وی رقم زد. تلویزیون رسمی پاكستان در روز هفتم اردیبهشت ماه گذشته خبر محكومیت گیلانی به جرم سرپیچی از تصمیمات قضایی را منتشر كرد. پس از انتشار این خبر سرانجام پس از دو ماه دادگاه عالی پاكستان پست نخست وزیری را از گیلانی سلب كرد.

به گفته دیوان عالی پاكستان، یوسف رضا گیلانی متهم به امتناع از اجرای حكم در خصوص گشودن پرونده های پولشویی آصف علی زرداری رییس جمهوری پاكستان است.

گیلانی تاكنون مصونیت رییس جمهوری براساس قانون اساسی را دلیل عدم پیگیری پرونده پولشویی مطرح كرده است.

براساس گزارش های منتشر شده، وی از ارایه درخواست پیگیری پرونده فساد مالی علیه آصف علی زرداری و مراكزی كه از شركت‌های باربری سوئیس 60 میلیون دلاری رشوه دریافت كرده اند؛ به منظور دفاع از رییس جمهوری خود، امتناع می كرد.

**نخست وزیر جدید كیست؟

--------------------------------

راجه پرویز اشرف نخست وزیر جدید پاكستان، دومین فرد پیشنهاد شده از سوی حزب مردم، (حزب حاكم پاكستان) بود كه به جانشینی گیلانی منصوب شد. 'مخدوم شهاب الدین' به عنوان اولین فرد موردنظر برای این سمت معرفی شد كه به دلیل اتهام قاچاق مواد مخدر در دوران تصدی اش در وزارت بهداشت، ازسوی یكی از قضات پاكستان، برای دستیابی به این سمت حذف شد.

اتهام این وزیر، صدور مجوز واردات ماده‌ 'افدرین' بود كه می‌تواند در تولید ماده‌ مخدر 'متامفتامین' مورد استفاده قرار گیرد.

راجه پرویز اشرف پیش از این، وزیر علوم فناوری كابیه گیلانی و نیز از رهبران ارشد حزب مردم پاكستان بود. وی از 300 رای نمایندگان حاضر مجلس ملی توانست 211 رای را از آن خود كند و بر مسند نخست وزیری بنشیند. این در حالی است كه مجلس ملی پاكستان دارای 342 نماینده است كه در این دوره برخی به علت غیبت و یا تحریم در رای گیری شركت نكردند.

نخست وزیر جدید 62 ساله پاكستان، هفدهمین نخست وزیر در تاریخ این كشور است.

پرویز اشرف تاكنون پست های نمایندگی مردم منطقه 'گجرخان'، رییس برنامه اقدامات اجتماعی، وزیر آب و برق و وزیر اطلاعات و فناوری را در كارنامه فعالیت سیاسی خود دارد.

وی فعالیت سیاسی خود را از سال 1988 میلادی برابر با 1367 خورشیدی آغاز كرد.

**اوضاع سیاسی پاكستان پس از گیلانی

----------------------------------------------

دولت پاكستان در سال های اخیر شاهد مشكلات اقتصادی و سیاسی فراوانی بوده است. اختلافات قومی، اختلافات بین دولت و ارتش، درگیری های سیاسی و اختلاف نخست وزیر با دادگاه عالی در ماه های اخیر به اوج خود رسید كه این عوامل سبب بی ثباتی دولت در سال های اخیر شده است.

به دنبال صدور حكم بركناری یوسف رضا گیلانی از سمت نخست وزیری پاكستان ابتدا وكلای مدافع وی به رای صادره ازسوی دادگاه عالی این كشور اعتراض كرده و اختیار بركناری از پست نخست وزیری را تنها در اختیار مجلس پاكستان اعلام كردند.

'جاسم تقی' رییس مركز مطالعات راهبردی 'الباب' پاكستان در گفتگو با شبكه خبری العالم، اوضاع سیاسی پاكستان پس از گیلانی را بی ثبات اعلام و پیش بینی كرد كه مخالفان به رهبری نواز شریف و برادرش برای سرنگونی دولت آصف علی زرداری و سلب اعتماد از آن وارد عمل شوند.

جاسم تقی همچنین از احتمال برپایی زودهنگام انتخابات سراسری سال آینده در صورت اقدام مخالفان دولت سخن گفت. از سویی دیگر، صدور حكم بركناری نخست وزیر از سوی قوه قضاییه نشان از وجود اختلاف و تنش میان دولت و دستگاه قضایی پاكستان دارد.

به نوشته پایگاه اینترنتی بی بی سی، در صورت وقوع درگیری میان دولت و قوه قضاییه پاكستان، ارتش از قوه قضاییه حمایت خواهد كرد و این امر تضعیت دولت را در پی خواهد داشت. ارتش قدرتمند پاكستان می تواند با استفاده از ابزارهای قانونی به دوران ریاست جمهوری زرداری پایان دهد.

طلعت مسعود از ژنرال های بازنشسته ارتش پاكستان معتقد است كه عمر دولت زرداری به درازا نخواهد انجامید و تنش میان قوه قضائیه و مجریه به این راحتی حل و فصل نخواهد شد.

از شرایط حاكم بر پاكستان به نظر می رسد كه بركناری یوسف رضا گیلانی و درگیری میان دادگاه علی این كشور با دولت زرداری سبب به وجود آمدن بحران سیاسی برای چندمین بار شده است.

ازسویی دیگر پرویز اشرف نیز با به دست آوردن سمت جدید خود، تنش های موجود در پاكستان نظیر رسیدگی به پرونده فساد مالی زرداری، حل مشكل بحران انرژی، پیشبرد سیاست خارجی، رسیدگی به اوضاع اقتصادی، مبارزه با تروریسم و روابط پاكستان با ناتو را در پبش روی خود مشاهده می كند.

**فساد دولت زرداری

-----------------------

پرونده فساد و رسوایی مالی آصف علی زرداری، رییس جمهوری پاكستان مربوط به دهه 1990 میلادی است. زمانی كه وی و همسرش بی نظیر بوتو نخست وزیر پیشین و ترور شده این كشور مبلغی در حدود 9 میلیون یورو را از طریق بانك های سوئیس به خارج از كشور منتقل كردند. بنابر اعلام نظر دادگاه این پول ها رشوه هایی بود كه این دو دریافت كرده بودند. دولت سوئیس نیز در سال 2008 و در زمانی كه زرداری به ریاست جمهوری پاكستان برگزیده شد؛ رسیدگی به این پرونده را متوقف كرد.

به نوشته دویچه وله، دراین خصوص، زرداری و همسرش سالیان طولانی برای فرار از پیگردهای قانونی در كشورهای خارجی و بدور از حیطه نفوذ دستگاه قضایی پاكستان زندگی می‌كردند. در پی تغییر فضای سیاسی پاكستان در سال 2007 میلادی، بی‌نظیر بوتو تصمیم گرفت به كشورش باز گردد. پرویز مشرف، رئیس‌جمهور وقت پاكستان، در توافقی با بوتو قانونی را به تصویب رساند كه به موجب آن بسیاری از سیاستمداران پاكستانی مورد عفو عمومی قرار گرفتند. بوتو و زرداری نیز از این عفو عمومی بهره بردند.

حال، دیوان عالی پاكستان كه نظارت بر قانون اساسی این كشور را بر عهده دارد، قانون عفو عمومی را مغایر قانون اساسی پاكستان دانسته و از سال 2009 میلادی تاكنون بارها از زرداری و گیلانی خواسته است كه رسیدگی به پرونده‌های فساد مالی را به جریان اندازند.

به نظر می رسد با توجه به نزدیك بودن به زمان انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده و تعمیق شكاف میان دولت و قوه قضاییه این كشور در سایه بركناری نخست وزیر دولت زرداری، پاكستان دوباره شاهد تنش های سیاسی و درگیری های داخلی شود.

پژوهش**ف.ذ**1732**9123



:: برچسب‌ها: غذا , تایلند , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

در قوانین ایران مجازات‌های سختی در مورد کسانی که مشروبات الکلی می‌نوشند در نظر گرفته شده است

یک مقام بلندپایه قضایی در ایران از محکومیت دو نفر به اعدام، به جرم "شرب خمر" یا نوشیدن مشروبات الکلی خبر داد.

حسن شریعتی، رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی در یک کنفرانس خبری ضمن اعلام این خبر گفت: "در جرایم مربوط به مشروبات الکلی به هیچ وجه در تعقیب، محاکمه و مجازات ارفاق نمی کنیم و حتما مرتکبین این جرایم را به اشد مجازات محکوم می کنیم".

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای شریعتی در مثالی برای این شیوه برخورد دستگاه قضایی با جرایم مربوط به مشروبات الکلی، به صدور حکم اعدام برای دو نفر اشاره کرد که برای سومین بار "مرتکب استفاده از مشروبات الکلی شده بودند" و در دو مرتبه گذشته "حد شرب خمر" درباره آنها اجرا شده بود.

بر اساس احکام اسلام و قانون مجازات اسلامی در ایران، نوشیدن مشروب الکلی برای مسلمانان جرم است و اگر کسی مشروب بنوشد، در بارهای اول و دوم ۸۰ ضربه شلاق می خورد.

اما اگر کسی که دو بار به جرم نوشیدن الکل شلاق خورده است، برای بار سوم مشروب بنوشد، طبق قانون مجازات اسلامی به مرگ محکوم می شود.

رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفته است که احکام اعدام دو نفر به جرم "شرب خمر" در دیوان عالی کشور تایید شده و مسئولان هم اکنون در حال "فراهم کردن مقدمات اجرای حکم" هستند.

این مقام بلند پایه قضایی ایران درباره جزییات آنچه "مقدمات اجرای حکم" خواند، توضیحی نداد.

این نخستین بار نیست که دادگاههای ایران افرادی را به اتهام نوشیدن مشروبات الکلی به اعدام محکوم می کنند.

در موردی دیگر، حدود ۴ سال پیش، جوانی ۲۲ ساله پس از سه بار شلاق خوردن به جرم نوشیدن مشروب الکلی، به اعدام محکوم شد.

موادی از قانون مجازات اسلامی

ماده ۱۷۴- حد شرب مسکر برای مرد و یا زن، هشتادتازیانه است.
تبصره - غیر مسلمان فقط در صورت تظاهر به شرب مسکر به هشتاد تازیانه محکوم می‌شود.
ماده ۱۷۹- هرگاه کسی چند بار شرب مسکر بنماید و بعد از هر بار، حد بر او جاری شود در مرتبه سوم کشته می‌شود.

با وجود مجازات های سختی که در قوانین ایران برای نوشیدن مشروبات الکلی وضع شده، خوردن مشروب به شکل پنهانی در این کشور رواج دارد.

آمار و گزارش های پلیس ایران معمولا حاکی از کشف حجم انبوه مشروبات الکلی است که به این کشور قاچاق، یا به صورت پنهانی در داخل کشور تولید می شود.

عبدالکریم لاهیجی، حقوقدان و نایب رئیس فدراسیون بین المللی جامعه‌های حقوق بشر در باره حکم اعدام افرادی که مشروب الکلی نوشیده اند، به بی‌بی سی فارسی گفت: "بر اساس قانون مجازات اسلامی در ایران مجازات "خوردن مسکر" بعد از اینکه فرد، دو بار محکوم شده باشد و حد خورده باشد (این حد معمولا بسته به مورد، بین ۸۰ تا ۱۰۰ ضربه شلاق است) برای بار سوم اعدام است.

به گفته آقای لاهیجی قاضی در سیستم کنونی قضایی ایران، اختیارات گسترده ای دارد به گونه ای که به طور مثال اگر حکم موضوعی را نیابد، می تواند خودش بر اساس رساله ها و فتواهای مراجع، حکم صادر کند، حتی اگر حکمی که در نظر می گیرد در قانون پیش‌بینی نشده باشد. این در حالیست که حدود اختیارات قاضی در کشورهای قانون‌مدار، اینچنین نیست.



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , سنگ , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، دكتر 'سید محسن میر باقری' كارشناس علوم قرآنی و دینی كه در جشن میلاد امام سجاد و حضرت ابالفضل علیهم السلام در مكه مكرمه سخنرانی می كرد افزود: بر اساس روایات می توان نتیجه گرفت كه این حضور هم برای منطقه و هم برای كشور مقدس ایران مایه رزق و بركت است.

وی ضمن تبریك این مناسبت بزرگ از حضور باشكوه زائران و جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس تجلیل كرد و در بخشی از سخنان خود ماه رجب، شعبان و رمضان را همچون فصل بهار خواند و افزود: همان طور كه بهار طبیعت، فصل رویش نباتات است، خداوند این سه ماه قمری را هم برای رشد فوق العاده انسان ها قرار داده است كه در اوج آن ماه رمضان و شب قدر است و انسان می تواند در این ماه به بالاترین درجات كمال و بالندگی دست می یابد.

این كارشناس دینی به زائران بیت الله الحرام توصیه كرد: نورانیت به دست آمده را حتما به ایران منتقل و به گونه ای برخورد كنند كه فرزندانشان متوجه تغییر و تحول روحی و اخلاق در آن ها شوند.

وی گفت: زائران باید توشه سفر خود را در گفتار و رفتارشان نشان دهند، زیرا پس از بازگشت همه مردم نگاهشان نسبت به آن ها متفاوت می شود و برداشت دیگری از نوع برخورد آن ها خواهند داشت.

زائران ایرانی مستقر در مكه مكرمه به مناسبت میلاد حضرت امام زین العابدین (ع) و قمر بنی هاشم (ع) در جشنی باشكوه این اعیاد شریف را گرامی داشتند.

در این مراسم كه حجت الاسلام و المسلمین 'خادمی' نماینده بعثه و صدها نفر از زائران ایرانی و جمعی از جانبازان دوران دفاع مقدس حضور داشتند، افزون بر مداحی یكی از ذاكران اهل بیت علهم السلام، گروهی از زائران خوزستانی به صورت ویژه برنامه تواشیح خوانی را برگزار كردند كه با استقبال زائران روبه رو شد.

اجتمام*1429 1568



:: برچسب‌ها: معماری , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()